RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

RÉVFÜLÖP -

CSALÁDI HÁZ

167 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 1689 nm

 

RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

2003-ban épült, de állandó lakhatásra csak nyolc éve használt, egyedi tervezésű és igényes kivitelezésű, kiváló állapotú családi házat kínálunk eladásra Révfülöp belterületén. A háromszintes ház szintenként 130 nm alapterületű, alagsor, földszint és tetőtér beépítéses. Tágas, verőfényes terek jellemzik. Az emeleti erkélyekről és a szobákból kinézve, a Balaton víztükre is megcsillan. 

BEFEKTETŐK FIGYELEM! CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

168 millió Ft

Alapterület: 210 nm

Telekterület: 851 nm

CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ

Sokoldalú hasznosításra kínáljuk eladásra ezt a 3 lakóegységgel rendelkező családi házat Csopak belterületén. Tulajdoni lapon: „kivett lakóház, udvar”. Jelenleg 2 lakásból áll, de akár négy lakás is könnyedén kialakítható. Külön bejárattal rendelkeznek, igény szerint összenyithatók. Az alsó szinten szépségszalon működött , de ez a lakrész is alkalmassá tehető állandó lakhatásra.

BALATONFÜREDEN SZÉP KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

299 millió Ft

Alapterület: 376 nm

Telekterület: 775 nm

 

CSALÁDI HÁZ BALATONFÜREDEN SZÉP KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN

 

Többféleképpen is hasznosítható ingatlant kínálunk eladásra Füred csendes, kertvárosi részében. Két generáció kényelmes együttélést is biztosítani tudja ez a 376 nm alapterületű, háromszintes családi ház. Szálláshelyként, kiadásra is tökéletes, jelenlegi tulajdonosai is hosszú ideig működtették így. Az 1984-ben épült ház 775 nm-es rendezett telken áll. 7 szobával, és 3 fürdőszobával rendelkezik.

EGYEDI KÜLÖNLEGESSÉG CSOPAKON – REMEK BEFEKTETÉS

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

200 millió Ft

Alapterület: 350 nm

Telekterület: 2900 nm

 

EGYEDI KÜLÖNLEGESSÉG CSOPAKON – REMEK BEFEKTETÉS

 

A Nosztori völgyben, Natura 2000 természetvédelmi területen, patakparton , a túraútvonalak mellett található. Az épület 1704-ben épült, ez volt a település első malma. A 80 cm-es falak, az autentikus külső adja az ingatlan egyedi báját, kivételes hangulatát. 2017-ben került sor a teljeskörű műszaki- és esztétikai felújításra, amely nagy szakértelemmel, igényesen és ízlésesen valósult meg. 

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: ÓMÁTYÁSFÖLD LEGSZEBB RÉSZÉN, TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, NAGY TELEKKEL SZINTE TELEKÁRON ELADÓ

BUDAPEST -

CSALÁDI HÁZ

169,9 millió Ft

Alapterület: 345 nm

Telekterület: 951 nm

 

TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, NAGY TELEKKEL, SZINTE TELEKÁRON

 

A mindig ápolt és gondozott ingatlan telke 951 m2 nagyságú, nagyon csendes és levegős helyen található, mert az utcának csak az egyik oldala beépített. A ház 6 szobás és 3 fürdőszobás 250 m2 hasznos alapterülettel, mely a tetőtéri 1,9 m-nél alacsonyabb, de használható részekkel együtt 275 m2. A garázsok és tárolók alapterülete 70 m2. Így összesen az ingatlan a fedett terasz nélkül 345 m2 alapterületű.

ALSÓÖRSÖN MINŐSÉGI ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

ALSÓÖRS -

ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL

145 millió Ft

Alapterület: 110 nm

Telekterület: 300 nm

 

ALSÓÖRSÖN MINŐSÉGI ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

 

Alsóörs csendes, nívós részén kínálunk eladásra egy újépítésű ikerház utcafronti részét. Az ár a teljes kulcsrakész állapotra vonatkozik! A bruttó 110 nm-es alapterületen 4 szobás duplakomfortos lakás lett kialakítva, a földszinten tágas nappali-konyha-étkező, valamint előszoba, fürdő és egy hálószoba található. Az emeleten két hálószoba és nagy méretű luxusfürdő van. 

GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENEDELKEZŐ, BEVEZETETT APARTMANHÁZ

BALATONALMÁDI -

APARTMANHÁZ

199 millió Ft

Alapterület: 333 nm

Telekterület: 1455 nm

 

GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENEDELKEZŐ, BEVEZETETT APARTMANHÁZ 

 

A 2006-ban épült, 280 nm alapterületű és 106 nm-es összalapterületű teraszokkal rendelkező épületben 4+1 külön bejárattal rendelkező apartman került kialakításra (saját fürdőszobákkal és konyhákkal). Visszatérő vendégköre azonnal folyamatos bevételt tud biztosítani új tulajdonosának is.

CSOPAK KÜLTERÜLETÉN HANGULATOS - NYARALÓNAK TÖKÉLETES - PINCE-PRÉSHÁZ ELADÓ

CSOPAK -

NYARALÓ

44 millió Ft

Alapterület: 33 nm

Telekterület: 2257 nm

 

CSOPAK KÜLTERÜLETÉN PINCE-PRÉSHÁZ ELADÓ

 

Csopak külterületén eladó 33 nm-es kis présház, melyet gondozott gyümölcsös és szőlő (termő csemege és otelló típusú) vesz körbe. A terület 2257 nm - legszélesebb része 24 m, hossza 139 m.  A pince 15 nm alapterületű. A tetőtér beépíthető, onnan gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra, Tihanyra. Közművek: villany az épületben, vezetékes víz a telken belül. Gáz az utcában.

LÉLEGZETELLÁLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZFÉL ELADÓ ALSÓÖRSÖN

ALSÓÖRS -

IKERHÁZFÉL

220 millió Ft

Alapterület: 108 nm

Telekterület: 569 nm

 

LÉLEGZETELLÁLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZ

 

Alsóörsön szép természeti környezetben, varázslatos örökpanorámával rendelkező belterületi telken épül ez az általunk eladásra kínált ikerházfél. Az 569 nm-es telken álló 108 nm-es (+80 nm terasz!) alapterületű, kétszintes ikerházfél a kor magas műszaki és esztétikai követelményeinek maximálisan megfelelő luxus kivitelben épül. Várható átadás: 2022.IV. negyedév.

BALATONFÜREDEN PÁRATLAN ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED - CSALÁDI HÁZ

265 millió Ft

Alapterület: 80 nm

Telekterület: 1595 nm

 

BALATONFÜREDEN PÁRATLAN ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

 

Balatonfüred egyik legmagasabb pontján álló ház, ahonnan feltárul előttünk szinte egész Balatonfüred, rálátunk a Balatonba benyúló Tihanyi-félszigetre és a tó túlpartja is szépen kirajzolódik. Az 1595 nm-es rendezett, déli tájolású telken álló ház 80 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. a földszinten egy kb. 25 nm-es nappali-étkező-konyha , két lakószoba, egy WC, és egy fürdő, a tetőtérben pedig két félszoba.

MINŐSÉG, STÍLUS, BEFEKTETŐKNEK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS
eladva_BIG_fehér-01.png
CSOPAKON 2 LAKÓEGYSÉGES (+egy apartman) CSALÁDI HÁZ ELADÓ

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

198 millió Ft

Alapterület: 225 nm

Telekterület: 925 nm

 

CSOPAKON 2 LAKÓEGYSÉGES CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

A háromszintes jó állapotú családi ház Csopak kedvelt utcájában áll, a Csonkatoronytól nem messze. Kialakítása révén két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is (ahogy jelenlegi tulajdonosai is hasznosítják) tökéletesen alkalmas. Az emeleti hatalmas teraszról Balatoni részpanoráma tárul a szemünk elé. A tetőtér még beépíthető.

BADACSONYTOMAJ -

ÜZLETHELYISÉG

250 000 EUR

Alapterület: 50 nm

Telekterület: 568 nm

 

MINŐSÉG, STÍLUS, BEFEKTETŐKNEK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

 

Az országos figyelemnek örvendő borterasz élő példája annak, hogy a megörökölt dolgokat nem kell a felismerhetetlenségig átépíteni, elég új élettel, színekkel, programokkal megtölteni. A ház 50 nm alapterületű, 120 nm-es hangulatos terasz egészíti ki. A telek 568 nm, az épület mögött kapuval zárható udvar ad lehetőséget az autóparkolásra.

TÓTVÁZSONYBAN GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK ELADÓ

TÓTVÁZSONY -

CSALÁDI HÁZ

269 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 3800 nm

 

GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK ELADÓ

 

A 3867 nm-es rendezett, parkosított telken álló, 100 éves két parasztház az elmúlt évben befejezett teljeskörű felújításon esett át. A teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, a tető cserélve lett, egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a hő-és vízszigetelés is megvalósult. A kertben egy 200 nm-es kerti tó stéggel és vízforgatóval. Belterületi, több helyrajzi számon nyilvántartott, tehermentes ingatlan. 

Eladó panorámás családi ház Balatonfüreden

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

195 millió Ft

Alapterület: 160 nm

Telekterület: 976 nm

 

CSALÁDI HÁZ VARÁZSLATOS PANORÁMÁVAL BALATONFÜREDEN

 

Balatonfüred Arács városrészében, csendes környéken, csodás panorámával rendelkező, kétgenerációs házat kínálunk eladásra. A kétszintes 160 m2 -es családi ház 1998-ban épült, 976 m2-es telken. A szintek külön bejárattal rendelkeznek így két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de akár külön is kiadhatóak, így befektetésnek is kiváló lehetőség. 

SAJÁT KERTRÉSZES SORHÁZAK TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓK

DÖRGICSE -

SORHÁZ

90 millió Ft

Alapterület: 83 nm

Telekterület: 250 nm

 

SAJÁT KERTRÉSZES SORHÁZAK TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓK

 

Dörgicsén hamarosan induló projektben saját kertrésszel rendelkező sorházak tervezőasztalról eladóak. A telken összesen 4 lakóegység épül. A projekt az önkormányzat által újonnan kialakított lakópark jellegű területen, új építésű és épülő házak környezetében helyezkedik el, varázslatos természeti környezetben és szép kilátással a környező dombokra. 

Vászolyban eladó egy panziónak is alkalmas, autentikus, felújított parasztház

VÁSZOLY -

PANZIÓ / HÁZ

220 millió Ft

Alapterület: 400 nm

Telekterület: 1100 nm

 

VÁSZOLYBAN, PANZIÓNAK IS ALKALMAS, BŐVÍTETT PARASZTHÁZ

 

Vászoly településén eladó egy gyönyörű parasztház. Az ingatlanban 3 különbejáratú lakás van. 1. lakás: 5 nagyméretű szoba, 2 fürdő, 3 WC-kézmosó, nagy tornáccal. 2. lakás: nappali-konyha, 2 szoba, 1 WC-kézmosó, 1 fürdő. 3. lakás: nappali-konyha, 3 szoba, 2 fürdő, tornáccal. A tetőtérben a padlásfeljáróból még nagyméretű padlástérbe jutunk, melynek használható magassága van. 

RÉVFÜLÖPÖN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

RÉVFÜLÖP -

IKERHÁZFÉL

89 millió Ft

Alapterület: 84 nm

Telekterület: 1050 nm

 

RÉVFÜLÖPÖN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ 

 

Ez év szeptember végi kulcsrakész állapotban történő átadással kínáljuk eladásra Révfülöpön ezt a 84 nm alapterületű, földszintes ikerház felet. A nappali + 4 db hálószobával, 2 db zuhanyzós fürdőszobával rendelkező ház nagyobb család kényelmes otthona vagy – partközeli elhelyezkedése miatt – remek nyaralója lehet! Belterületi ingatlan egy csendes zsákutcában.

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

ZÁNKA -

CSALÁDI HÁZ

184 millió Ft

Alapterület: 180 nm

Telekterület: 639 nm

 

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

Zánka központjában eladó ez a kétszintes, 180 nm-es családi ház, amely – megtartva az előzményépületből a régi 30 nm-es pincét - kerül teljes újjáépítésre. Belterületi lakóingatlan, szép balatoni panorámával ! A házban 4 külön bejáratú hálószoba és egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba kerül kialakításra. A földszint nettó alapterülete 110 nm, a tetőtér pedig 70 nm.

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ
A parttól és a gyönyörű alsóörsi strandtól 5 perc sétányira lévő családi ház ideális állandó lakhelynek és nyaralónak egyaránt.   Két külön szinten két külön lakás is található az épületben, de igény esetén össze is nyitható a két szint.   A földszinti lakás 3 szobás az emeleti pedig 4, és mindkét lakás összkomfortos.   A tetőtéri lakás erkélyéről részpanoráma nyílik a Balatonra.   Az épülethez garázs, pince és kerti épület is tartozik.   Az ápolt kertben jól esik a pihenés.
eladva_BIG_fehér-01.png

CSOPAK -

APARTMANHÁZ

180 millió Ft

Alapterület: 200 nm

Telekterület: 1253 nm

 

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ

 

A ház szépen parkosított telken áll.  Az ingatlan az 1950-es években épült, 2019-ben mindenre kiterjedő felújítást és átalakítást végeztek, a tető zsindelyes fedése, burkolatok, vezetékek cseréje is megtörtént és ekkor került kialakításra a 4 teljesen elszeparált, külön bejáratú apartman. (1 db 3 szobás, 2 db 2 szobás és 1 db 1 szobás).  Minden lakrész saját fürdőszobával, konyhával és terasszal rendelkezik.

ALSÓÖRS -

CSALÁDI HÁZ

98 millió Ft

Alapterület: 200 nm

Telekterület: 710 nm

 

CSODÁS KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ ALSÓÖRSÖN!

 

A parttól és a gyönyörű alsóörsi strandtól 5 perc sétányira lévő családi ház ideális állandó lakhelynek és nyaralónak egyaránt. 
Két külön szinten két külön lakás is található az épületben, de igény esetén össze is nyitható a két szint. 
A tetőtéri lakás erkélyéről részpanoráma nyílik a Balatonra.  
Az épülethez garázs, pince és kerti épület is tartozik. 

SZIGLIGETEN FELÚJÍTANDÓ SORHÁZI INGATLAN ELADÓ

SZIGLIGET -

CSALÁDI HÁZ

49 millió Ft

Alapterület: 120 nm

Telekterület: 150 nm

 

SZIGLIGETEN FELÚJÍTANDÓ SORHÁZI INGATLAN ELADÓ

 

3 lakóegységes sorház utcafronti része, amely körbekerített kb. 150 nm-es saját kertrésszel rendelkezik. Osztatlan közös tulajdon, használati megosztással. A 120 nm-es alapterület két szinten 4 szobát tartalmaz. Egy tágas nappali, külön bejáratú hálószobák, a konyha mellett étkező és két fürdőszoba. Az 1960-as években épült, statikailag kifogástalan állapotú kőházra 1995-ben került tetőtér-beépítés téglából. 

BALATONFÜRED CSENDES RÉSZÉN, SZÉP TÁJ- ÉS BALATONI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

82,9 millió Ft

Alapterület: 75 nm

Telekterület: 1449 nm

 

SZÉP TÁJ- ÉS BALATONI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ BALATONFÜREDEN

 

Nyaralóként és – könnyű megközelíthetősége miatt – állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas házat kínálunk eladásra. 2004-ben teljeskörű felújítás, újjáépítés történt, melynek keretében csak a téglafalak maradtak meg az előzményépületből. A ház homlokzata szigetelést, új, korszerű fa nyílászárókat kapott és a belső rész is akkor nyerte el új formáját. Új víz- és elektromoshálózat.

ALSÓÖRSI SZERKEZETKÉSZ PANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

ALSÓÖRS -

CSALÁDI HÁZ

78 millió Ft

Alapterület: 230 nm

Telekterület: 700 nm

 

ALSÓÖRSI SZERKEZETKÉSZ PANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

 

Eladó Alsóörs Balatonalmádival határos domboldalán egy befejezésre váró ház, 700 m2-es telken. A tulajdonos a telken meglévő lakóházként használt gazdasági épületet kezdte el átépíteni, állandó lakhatási céllal. A meglévő épület egy teljesen új emeleti szintet kapott, új tetőszerkezettel, Leier mediterrán jellegű betoncseréppel, 15 cm kőzetgyapot szigeteléssel.

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓ

CSOPAK -

IKERHÁZ

260 millió Ft

Alapterület: 199 nm

Telekterület: 802 nm

 

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL

 

A mai kor magas műszaki és esztétikai elvárásainak megfelelően, már bizonyított kivitelező által épül ez a gyönyörű ikerház, amely emeletéről szép örök panoráma nyílik a Balatonra. Tágas, világos terek, optimális területkihasználás jellemzi. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik (egy lakóegységre), melybe a kültéri úszómedence is beletartozik. Várható átadás: 2022. év vége

CSOPAKON CSENDES, PARTKÖZELI UTCÁBAN, GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN ÁLLÓ, AKÁR VÁLLALKOZÁSRA IS TÖKÉLETESEN ALKALMAS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

200 millió Ft

Alapterület: 318 nm

Telekterület: 1.513 nm

 

PARTKÖZELI, AKÁR VÁLLALKOZÁSRA IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

Az ingatlan a csopaki strandtól két perc sétatávolságra található! Nagyon csendes, nyugodt, nívós környezetben, új és felújított családi és társasházak között. Az épület 1990-ben épült, szinteltolásos, mind az északi mind a déli egység 3 szintes. Az alagsor és kertszint 116 m2. Itt található a még idén is működő meleg konyhás étterem konyhája, az étterem, egy szobának használt déli egység és tárolók. 

RÉVFÜLÖPÖN FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZ FÉL ELADÓ SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN

RÉVFÜLÖP -

IKERHÁZFÉL

45 millió Ft

Alapterület: 136 nm

Telekterület: 1234 nm

 

FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZ FÉL SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN

 

Révfülöp külterületén vált eladóvá ez a 136 nm alapterületű, 3 szobás ikerházfél. Szép tájpanorámás ,1234 nm-es, részben szőlővel telepített telekrész tartozik hozzá. 
A téglaépítésű ház 1985-ben készült el, felújítandó állapotú, összkomfortos ingatlan. Víz, villany bevezetésre került. Osztatlan közös tulajdon, a két házrész társasházként működik. Tehermentes ingatlan.

Egyedi lehetőség Veszprém történelmi városrészében

VESZPRÉM -

CSALÁDI HÁZ

99 millió Ft

Alapterület: 70 nm

Telekterület: 408 nm

 

EGYEDI LEHETŐSÉG VESZPRÉM TÖRTÉNELMI VÁROSRÉSZÉBEN

 

Két helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan. Az egyik egy üres, beépíthető telek, melyen némi bontandó rom még található. A másik egy kis ház, mely 200 éve épült, műemléki jellegű, de védettség alatt nem áll. Egy részlegesen felújított, 70 m² alapterületű, 2+1 szobás lakást tartalmaz. Szálláshely kialakítására, de állandó otthonnak, akár társasház építésére is ideális!   

Kitűnő állapotú családi ház nagy kerttel Balatonfüreden
eladva_BIG_fehér-01.png
GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS NYARALÓ ÁBRAHÁMHEGYEN
eladva_BIG_fehér-01.png

BALATONFÜRED - CSALÁDI HÁZ

89,9 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 792 nm

 

KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ NAGY KERTTEL BALATONFÜREDEN

 

Balatonfüred központjában, de csendes, nyugodt környezetben egy nagyméretű családi ház, 792 nm telken. A 70-es években épült, végső formáját az 1989-ben történt felső szint ráépítésével nyerte el. A 240 nm-es alapterület három szinten két külön bejáratú összkomfortos lakást foglal magában. A lakások minden igényt kielégítő kitűnő műszaki állapotban vannak. 

ÁBRAHÁMHEGY -

NYARALÓ

129 millió Ft

Alapterület: 100 nm

Telekterület: 561 nm

 

GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS NYARALÓ ÁBRAHÁMHEGYEN

 

Műszakilag és esztétikailag igényesen és teljes körűen felújított, újjáépített kétszintes zártkerti nyaraló. Tulajdoni lapon: „kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület”. A ház hasznos alapterülete: 90 m2 + 24 m2 fedett terasz (beépíthető) + 41 m1 napozó fadeck. Korszerű homlokzat-, aljzat- és tető hőszigetelés, az emeleti helyiségekben klíma, új egyedi fa nyílászárók, svédpadló.

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

  • Instagram

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

ASZÓFŐN ÚJSZERŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

ASZÓFŐ - IKERHÁZFÉL

119 millió Ft

Alapterület: 125 nm

Telekterület: 600 nm

 

ASZÓFŐN ÚJSZERŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

 

Aszófőn kínáljuk eladásra – hasonló újépítésű házak környezetében - ezt a 2020-ban épült belső kétszintes ikerházat. Az ikerházfélhez 600 nm-es rendezett telek tartozik. A személyautók elhelyezésére kültéri autóbeálló szolgál. A ház 125 nm-es alapterülettel valósult meg, 2+3 félszoba kapott helyet. Tágas terek, ízléses burkolatok és szaniterek, igényes konyhabútor teszik hangulatossá a házat.

DSC04477.JPG

Alapterület: 186 nm

Telekterület: 996 nm

 

PARTKÖZELI REMEK ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ CSOPAKON

 

A csopaki strand közelében vált eladóvá ez a 186 nm alapterületű kétszintes ház, melynek emeleti erkélyéről nézve megcsillan a Balaton víztükre! A 2006-ban kezdődő teljes felújítás a ház újjáépítését jelentette, az alapok és a pinceszint kivételével szinte teljesen új épület lett kialakítva, rendkívül igényesen. 2011-ben fejeződött be az újjáépítés. A parkosított, rendezett telek mérete 996 nm.

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

229 millió Ft