top of page
RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

RÉVFÜLÖP -

CSALÁDI HÁZ

167 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 1689 nm

 

RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

2003-ban épült, de állandó lakhatásra csak nyolc éve használt, egyedi tervezésű és igényes kivitelezésű, kiváló állapotú családi házat kínálunk eladásra Révfülöp belterületén. A háromszintes ház szintenként 130 nm alapterületű, alagsor, földszint és tetőtér beépítéses. Tágas, verőfényes terek jellemzik. Az emeleti erkélyekről és a szobákból kinézve, a Balaton víztükre is megcsillan. 

BEFEKTETŐK FIGYELEM! CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

159 millió Ft

Alapterület: 210 nm

Telekterület: 851 nm

CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ

Sokoldalú hasznosításra kínáljuk eladásra ezt a 3 lakóegységgel rendelkező családi házat Csopak belterületén. Tulajdoni lapon: „kivett lakóház, udvar”. Jelenleg 2 lakásból áll, de akár négy lakás is könnyedén kialakítható. Külön bejárattal rendelkeznek, igény szerint összenyithatók. Az alsó szinten szépségszalon működött , de ez a lakrész is alkalmassá tehető állandó lakhatásra.

CSOPAK "RÓZSADOMBJÁN" SZÉP KÖRNYEZETBEN NYARALÓ ELADÓ

CSOPAK -

NYARALÓ

109 millió Ft

Alapterület: 35 nm

Telekterület: 706 nm

 

CSOPAK "RÓZSADOMBJÁN" SZÉP KÖRNYEZETBEN NYARALÓ ELADÓ

 

Csopak csendes részén, szép környezetben, az Öreghegyen kínáljuk eladásra ezt a 35 nm-es, fűthető, 1+2 félszobás, jó állapotú, hangulatos, alpesi stílusú faházat. A nyaraló belterületi. Végig aszfaltúton közelíthető meg. Összközműves ingatlan, tulajdoni lapon „kivett hétvégi ház, udvar”. A ház fűtése gázcirkóval megoldott.  A nappaliban egy épített kandalló is van.

TIHANYBAN BELSŐ-TÓRA

TIHANY -

CSALÁDI HÁZ

300 millió Ft

Alapterület: 282 nm

Telekterület: 529 nm

 

BELSŐ-TÓRA PANORÁMÁS, BELTERÜLETI CSALÁDI HÁZ

 

Tihany csendes, a nagy turistaforgalomtól mentes utcájában kínáljuk eladásra ezt a 80-as években épült, felújítandó állapotú, 282 nm (+ erkélyek és pince ) alapterületű, 3 szintes házat. A ház alsó szintje tihanyi kőből épült, a felsőbb szintek B30 téglából. Jelenlegi kialakítása két külön bejáratú lakás, de belső elosztása alkalmassá teszi akár három nagy méretű lakrész létrehozását is. 

SAJÁT KERTRÉSZES SORHÁZAK TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓK

DÖRGICSE -

SORHÁZ

99 millió Ft

Alapterület: 83 nm

Telekterület: 250 nm

 

SAJÁT KERTRÉSZES SORHÁZAK TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓK

 

Dörgicsén hamarosan induló projektben saját kertrésszel rendelkező sorházak tervezőasztalról eladóak. A telken összesen 4 lakóegység épül. A projekt az önkormányzat által újonnan kialakított lakópark jellegű területen, új építésű és épülő házak környezetében helyezkedik el, varázslatos természeti környezetben és szép kilátással a környező dombokra. 

Vászolyban eladó egy panziónak is alkalmas, autentikus, felújított parasztház

VÁSZOLY -

PANZIÓ / HÁZ

220 millió Ft

Alapterület: 400 nm

Telekterület: 1100 nm

 

VÁSZOLYBAN, PANZIÓNAK IS ALKALMAS, BŐVÍTETT PARASZTHÁZ

 

Vászoly településén eladó egy gyönyörű parasztház. Az ingatlanban 3 különbejáratú lakás van. 1. lakás: 5 nagyméretű szoba, 2 fürdő, 3 WC-kézmosó, nagy tornáccal. 2. lakás: nappali-konyha, 2 szoba, 1 WC-kézmosó, 1 fürdő. 3. lakás: nappali-konyha, 3 szoba, 2 fürdő, tornáccal. A tetőtérben a padlásfeljáróból még nagyméretű padlástérbe jutunk, melynek használható magassága van. 

SZIGLIGETEN FELÚJÍTANDÓ SORHÁZI INGATLAN ELADÓ

SZIGLIGET -

CSALÁDI HÁZ

49 millió Ft

Alapterület: 120 nm

Telekterület: 150 nm

 

SZIGLIGETEN FELÚJÍTANDÓ SORHÁZI INGATLAN ELADÓ

 

3 lakóegységes sorház utcafronti része, amely körbekerített kb. 150 nm-es saját kertrésszel rendelkezik. Osztatlan közös tulajdon, használati megosztással. A 120 nm-es alapterület két szinten 4 szobát tartalmaz. Egy tágas nappali, külön bejáratú hálószobák, a konyha mellett étkező és két fürdőszoba. Az 1960-as években épült, statikailag kifogástalan állapotú kőházra 1995-ben került tetőtér-beépítés téglából. 

Egyedi lehetőség Veszprém történelmi városrészében

VESZPRÉM -

CSALÁDI HÁZ

99 millió Ft

Alapterület: 70 nm

Telekterület: 408 nm

 

EGYEDI LEHETŐSÉG VESZPRÉM TÖRTÉNELMI VÁROSRÉSZÉBEN

 

Két helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan. Az egyik egy üres, beépíthető telek, melyen némi bontandó rom még található. A másik egy kis ház, mely 200 éve épült, műemléki jellegű, de védettség alatt nem áll. Egy részlegesen felújított, 70 m² alapterületű, 2+1 szobás lakást tartalmaz. Szálláshely kialakítására, de állandó otthonnak, akár társasház építésére is ideális!   

RÉVFÜLÖPÖN FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZ FÉL ELADÓ SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN

RÉVFÜLÖP -

IKERHÁZFÉL

45 millió Ft

Alapterület: 136 nm

Telekterület: 1234 nm

 

FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZ FÉL SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN

 

Révfülöp külterületén vált eladóvá ez a 136 nm alapterületű, 3 szobás ikerházfél. Szép tájpanorámás ,1234 nm-es, részben szőlővel telepített telekrész tartozik hozzá. 
A téglaépítésű ház 1985-ben készült el, felújítandó állapotú, összkomfortos ingatlan. Víz, villany bevezetésre került. Osztatlan közös tulajdon, a két házrész társasházként működik. Tehermentes ingatlan.

BALATONALMÁDIBAN PARTKÖZELI FELÚJÍTOTT SORHÁZI LAKÁS

BALATONALMÁDI -

SORHÁZ

104,9 millió Ft

Alapterület: 145 nm

Telekterület: 300 nm

 

BALATONALMÁDIBAN PARTKÖZELI FELÚJÍTOTT SORHÁZI LAKÁS

 

A 145 nm-es háromszintes sorház teljeskörű felújítása a közelmúltban fejeződött be, melynek során a külső és belső nyílászárók cserélve lettek, a homlokzat szigetelést kapott, a villanyhálózat cseréje is megvalósult, új burkolatok, új fürdőszobák kerültek kialakításra, valamint a padlásteret is beépítették. A lakás egy 1974-ben épült 4 lakóegységes kertes sorházban található.

BALATONFÜRED LEGSZEBB RÉSZÉN CSALÁDI VILLAHÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

255 millió Ft

Alapterület: 465 nm

Telekterület: 986 nm

 

BALATONFÜRED LEGSZEBB RÉSZÉN CSALÁDI VILLAHÁZ ELADÓ

 

Remek elhelyezkedésű villaépületet kínálunk eladásra Füred Arács városrészében, egy csendes utcában. Esterházy strand és Tagore sétány 1,2 km, üzletek, vasútállomás 450 m távolságban elérhetőek. A lokáció, az épület stílusa (francia erkélyekkel ellátott homlokzat) és a nagy alapterület kiváló lehetőséget nyújt akár egy panzió létrehozásához is! 

BALATONSZEPEZDEN BALATONI PANORÁMÁS ÜDÜLŐÖVEZETI TELKEN ÁLLÓ KÖNNYŰSZERKEZETES IKERHÁZ PROJEKT ELADÓ

BALATONSZEPEZD -

ÚJ ÉPÍTÉSŰ NYARALÓ

50 millió Ft

Alapterület: 41 nm

Telekterület: 400 nm

 

PANORÁMÁS KÖNNYŰSZERKEZETES IKERHÁZFÉL

 

Szepezdfürdőn kínáljuk eladásra ezt a 800 nm-es (20 m X 40 m) szép fekvésű, balatoni panorámás üdülőövezeti telken épülő könnyűszerkezetes ikernyaraló felet. (A teljes telekterület osztatlan közös tulajdonban marad az ikerház másik tulajdonosával, mindkét házrész eladó). Az ikerházfél természetesen egyedi víz- és villanyórával lesz ellátva.

DSC04477.JPG

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

229 millió Ft

Alapterület: 186 nm

Telekterület: 996 nm

 

PARTKÖZELI REMEK ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ CSOPAKON

 

A csopaki strand közelében vált eladóvá ez a 186 nm alapterületű kétszintes ház, melynek emeleti erkélyéről nézve megcsillan a Balaton víztükre! A 2006-ban kezdődő teljes felújítás a ház újjáépítését jelentette, az alapok és a pinceszint kivételével szinte teljesen új épület lett kialakítva, rendkívül igényesen. 2011-ben fejeződött be az újjáépítés. A parkosított, rendezett telek mérete 996 nm.

FELSŐÖRSÖN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

FELSŐÖRS -

CSALÁDI HÁZ

179 millió Ft

Alapterület: 162 nm

Telekterület: 2684 nm

 

FELSŐÖRSÖN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

Felsőörs Öreghegyen, Almádihoz rendkívül közel kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú 162 nm-es, 4+4 szobás, 1999-ben épült, három szintes tégla építésű házat, amely csodás balatoni örökpanorámával rendelkezik. A 2684 nm-es enyhén lejtő telek körbekerített, ahol fedett autóbeálló és tároló is elhelyezésre került. A kert növényekkel történő betelepítése még nem történt meg.

BALATONFÜREDEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

140 millió Ft

Alapterület: 155 nm

Telekterület: 686 nm

 

FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ TÖBBFÉLE FŰTÉSMEGOLDÁSSAL

 

Balatonfüred kedvelt kertvárosi területén álló családi házat kínálunk eladásra, amely több generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is remek választás. A ház 1988-ban épült, 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítás történt, melynek során a homlokzatszigetelés, a tető, a nyílászárók, a víz- és elektromos hálózat cseréje is megvalósult. Két lakásos társasházzá alakítható.

CSOPAKON 2 LAKÓEGYSÉGES (+egy apartman) CSALÁDI HÁZ ELADÓ

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

119 millió Ft

Alapterület: 225 nm

Telekterület: 925 nm

 

CSOPAKON 2 LAKÓEGYSÉGES CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

A háromszintes jó állapotú családi ház Csopak kedvelt utcájában áll, a Csonkatoronytól nem messze. Kialakítása révén két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is (ahogy jelenlegi tulajdonosai is hasznosítják) tökéletesen alkalmas. Az emeleti hatalmas teraszról Balatoni részpanoráma tárul a szemünk elé. A tetőtér még beépíthető.

TÓTVÁZSONYBAN GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK ELADÓ

TÓTVÁZSONY -

CSALÁDI HÁZ

228 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 3800 nm

 

GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK ELADÓ

 

A 3867 nm-es rendezett, parkosított telken álló, 100 éves két parasztház az elmúlt évben befejezett teljeskörű felújításon esett át. A teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, a tető cserélve lett, egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a hő-és vízszigetelés is megvalósult. A kertben egy 200 nm-es kerti tó stéggel és vízforgatóval. Belterületi, több helyrajzi számon nyilvántartott, tehermentes ingatlan. 

RÉVFÜLÖPÖN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

RÉVFÜLÖP -

IKERHÁZFÉL

89,5 millió Ft

Alapterület: 84 nm

Telekterület: 1050 nm

 

RÉVFÜLÖPÖN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ 

 

Ez év szeptember végi kulcsrakész állapotban történő átadással kínáljuk eladásra Révfülöpön ezt a 84 nm alapterületű, földszintes ikerház felet. A nappali + 4 db hálószobával, 2 db zuhanyzós fürdőszobával rendelkező ház nagyobb család kényelmes otthona vagy – partközeli elhelyezkedése miatt – remek nyaralója lehet! Belterületi ingatlan egy csendes zsákutcában.

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ

CSOPAK -

APARTMANHÁZ

215 millió Ft

Alapterület: 200 nm

Telekterület: 1253 nm

 

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ

 

A ház szépen parkosított telken áll.  Az ingatlan az 1950-es években épült, 2019-ben mindenre kiterjedő felújítást és átalakítást végeztek, a tető zsindelyes fedése, burkolatok, vezetékek cseréje is megtörtént és ekkor került kialakításra a 4 teljesen elszeparált, külön bejáratú apartman. (1 db 3 szobás, 2 db 2 szobás és 1 db 1 szobás).  Minden lakrész saját fürdőszobával, konyhával és terasszal rendelkezik.

BALATONFÜRED CSENDES RÉSZÉN, SZÉP TÁJ- ÉS BALATONI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

CSALÁDI HÁZ

82,9 millió Ft

Alapterület: 75 nm

Telekterület: 1449 nm

 

SZÉP TÁJ- ÉS BALATONI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ BALATONFÜREDEN

 

Nyaralóként és – könnyű megközelíthetősége miatt – állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas házat kínálunk eladásra. 2004-ben teljeskörű felújítás, újjáépítés történt, melynek keretében csak a téglafalak maradtak meg az előzményépületből. A ház homlokzata szigetelést, új, korszerű fa nyílászárókat kapott és a belső rész is akkor nyerte el új formáját. Új víz- és elektromoshálózat.

ASZÓFŐN ÚJSZERŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

ASZÓFŐ - IKERHÁZFÉL

99 millió Ft

Alapterület: 125 nm

Telekterület: 600 nm

 

ASZÓFŐN ÚJSZERŰ IKERHÁZFÉL ELADÓ

 

Aszófőn kínáljuk eladásra – hasonló újépítésű házak környezetében - ezt a 2020-ban épült belső kétszintes ikerházat. Az ikerházfélhez 600 nm-es rendezett telek tartozik. A személyautók elhelyezésére kültéri autóbeálló szolgál. A ház 125 nm-es alapterülettel valósult meg, 2+3 félszoba kapott helyet. Tágas terek, ízléses burkolatok és szaniterek, igényes konyhabútor teszik hangulatossá a házat.

CSOPAKON IGÉNYESEN KIVITELEZETT, HANGULATOS, PANORÁMÁS NYARALÓ ÉS PINCE-PRÉSHÁZ ELADÓ

CSOPAK -

NYARALÓ

150 millió Ft

Alapterület: 120 nm

Telekterület: 2218 nm

 

HANGULATOS, PANORÁMÁS NYARALÓ ÉS PINCE-PRÉSHÁZ 

 

Csopakon kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú téglaépítésű nyaralót. A telken egy újszerű borospince + présház is áll. Igazi Balaton felvidéki hangulatú kis birtok. A 120 nm-es, 5 szobás ház jó állapotú, ízlésesen berendezett, minőségi, autentikus ingatlan. A közelmúltban fejeződött be a telken a pince-présház építése, melyhez a bejáratnál egy pergola csatlakozik és ad árnyékot.

EGYEDI KÜLÖNLEGESSÉG CSOPAKON – REMEK BEFEKTETÉS

CSOPAK -

CSALÁDI HÁZ

200 millió Ft

Alapterület: 350 nm

Telekterület: 2900 nm

 

EGYEDI KÜLÖNLEGESSÉG CSOPAKON – REMEK BEFEKTETÉS

 

A Nosztori völgyben, Natura 2000 természetvédelmi területen, patakparton , a túraútvonalak mellett található. Az épület 1704-ben épült, ez volt a település első malma. A 80 cm-es falak, az autentikus külső adja az ingatlan egyedi báját, kivételes hangulatát. 2017-ben került sor a teljeskörű műszaki- és esztétikai felújításra, amely nagy szakértelemmel, igényesen és ízlésesen valósult meg. 

BALATONAKARATTYÁN KÉTEGYSÉGES NYARALÓ

BALATONAKARATTYA -

NYARALÓ

42 millió Ft

Alapterület: 60 nm

Telekterület: 800 nm

 

BALATONAKARATTYÁN KÉTEGYSÉGES NYARALÓ

 

Akarattya csendes részén - ahol átmenő forgalom nincs - kínáljuk eladásra ezt a 60 nm-es, két lakrészből álló, faépítésű nyaralót. A ház két külön bejáratú, ugyanakkora alapterületű, - egy nappali, egy hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy konyhasarok beosztású - lakrészből áll. Tágas terasz is rendelkezésre áll. A a két lakrészhez két külön villanyóra tartozik. Összközműves.

BALATONFÜREDEN PÁRATLAN ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED - CSALÁDI HÁZ

265 millió Ft

Alapterület: 80 nm

Telekterület: 1595 nm

 

BALATONFÜREDEN PÁRATLAN ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ ELADÓ

 

Balatonfüred egyik legmagasabb pontján álló ház, ahonnan feltárul előttünk szinte egész Balatonfüred, rálátunk a Balatonba benyúló Tihanyi-félszigetre és a tó túlpartja is szépen kirajzolódik. Az 1595 nm-es rendezett, déli tájolású telken álló ház 80 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. a földszinten egy kb. 25 nm-es nappali-étkező-konyha , két lakószoba, egy WC, és egy fürdő, a tetőtérben pedig két félszoba.

TIHANY KÖZPONTI RÉSZÉN TÁJJELLEGŰ CSALÁDI HÁZ ÜZLETHELYISÉGGEL EGYÜTT ELADÓ

TIHANY -

CSALÁDI HÁZ

309 millió Ft

Alapterület: 150 nm

Telekterület: 1059 nm

 

TIHANYBAN CSALÁDI HÁZ ÜZLETHELYISÉGGEL EGYÜTT

 

A tihanyi terméskőből épült kétszintes, nádtetős épület 150 nm-es, 7 szobás, duplakomfortos. Utcafronti ablakaiból a Belső-tóra szép panoráma nyílik. Központi elhelyezkedését remekül kihasználva az utcafront felé eső telekrészen egy nagy alapterületű fa felépítmény hosszú ideje ajándékboltként működik. Víz, villany, csatorna bevezetve, gáz a telken belül.

BALATONFÜREDEN REMEK ELHELYEZKEDÉSŰ, KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ, BEJÁRATOTT APARTMANHÁZ ELADÓ

BALATONFÜRED -

APARTMANHÁZ

275 millió Ft

Alapterület: 230 nm

Telekterület: 815 nm

 

REMEK ELHELYEZKEDÉSŰ, BEJÁRATOTT APARTMANHÁZ

 

Füred partközeli, csendes utcájában kínáljuk eladásra ezt a hangulatos apartmanházat, amely bejáratott vendégkörrel rendelkezik hosszú évek óta. A Booking.comon két fős utakhoz 9,1 pontra értékelték. A Tagore sétány, a vitorláskikötő mindössze 5 perc sétával elérhető. A 230 nm alapterületen, 3 szinten, 5 remekül felszerelt apartman került kialakításra. A ház tágas teraszáról szép balatoni panoráma nyílik

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

ZÁNKA -

CSALÁDI HÁZ

159,9 millió Ft

Alapterület: 180 nm

Telekterület: 639 nm

 

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

Zánka központjában eladó ez a kétszintes, 180 nm-es családi ház, amely – megtartva az előzményépületből a régi 30 nm-es pincét - kerül teljes újjáépítésre. Belterületi lakóingatlan, szép balatoni panorámával! A házban 4 külön bejáratú hálószoba és egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba kerül kialakításra. A földszint nettó alapterülete 110 nm, a tetőtér pedig 70 nm.

BALATONKENESÉN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONKENESE -

CSALÁDI HÁZ

74,2 millió Ft

Alapterület: 123 nm

Telekterület: 540 nm

 

BALATONKENESÉN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

1995-ben, téglából épült kétszintes családi ház, 540 nm-es telken.

A ház csendes környéken - ahol jellemzően nyaraló- és állandó lakhelyként használt házak állnak vegyesen -, aszfaltúton, könnyen megközelíthető helyen fekszik.

Tulajdoni lapon: belterület, „kivett lakóház, udvar” elnevezésű ingatlan.

A házban akár két külön bejáratú önálló lakást is ki lehet alakítani.

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓ

CSOPAK -

IKERHÁZ

260 millió Ft

Alapterület: 199 nm

Telekterület: 802 nm

 

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL

 

A mai kor magas műszaki és esztétikai elvárásainak megfelelően, már bizonyított kivitelező által épül ez a gyönyörű ikerház, amely emeletéről szép örök panoráma nyílik a Balatonra. Tágas, világos terek, optimális területkihasználás jellemzi. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik (egy lakóegységre), melybe a kültéri úszómedence is beletartozik. Várható átadás: 2022. év vége

BALATONFŰZFŐN PARTKÖZELI CSALÁDI HÁZ

BALATONFŰZFŐ - CSALÁDI HÁZ

57 millió Ft

Alapterület: 70 nm

Telekterület: 681 nm

BALATONFŰZFŐN PARTKÖZELI CSALÁDI HÁZ

 

Fűzfőfürdőn eladó 70-es években épült, átlagos állapotú 70 nm-es, 2 szobás családi ház és melléképületek.  Klasszikus „Kádár-kocka”, amely korának népszerű építési irányzata volt, a kisebb települések utcaképét dominánsan meghatározó, sátortetős formájával. Elrendezésük alakíthatóvá teszi a mai kor igényeinek megfelelő, trendi elosztású amerikai-konyhás nappalis lakássá. 

A VARÁZSLATOS SZIGLIGETEN PARTKÖZELI, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

SZIGLIGET -

CSALÁDI HÁZ

168 millió Ft

Alapterület: 140 nm

Telekterület: 1302 nm

 

PARTKÖZELI, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ

 

90-es években épült, 140 nm alapterületű, 2+ 2 szobás, duplakomfortos, 3 szintes téglaépítésű családi házat kínálunk eladásra Szigliget csendes kis utcájában, remek elhelyezkedéssel, közel a Balatonhoz. Strand bejárat és buszmegálló 350 m, élelmiszerbolt 1 km, a vár 2,5 km távolságra elérhető. A házon 2021-ben teljeskörű külső-belső esztétikai és műszaki felújítást végeztek.

KÉTSZINTES KÉT LAKÓEGYSÉGES CSALÁDI HÁZ

VESZPRÉM -

CSALÁDI HÁZ

129,9 millió Ft

Alapterület: 187 nm

Telekterület: 1.197 nm

 

KÉTSZINTES KÉT LAKÓEGYSÉGES CSALÁDI HÁZ

 

Veszprémben, a most épülő füredi csomópont és a Déli útgyűrű közelében 187 nm-es, kétszintes családi ház. Az épület jelenleg két külön bejárattal rendelkező lakásból áll, melyek külön közüzemi órákkal ellátottak. A ház 7 cm-es szigetelt, téglaépítésű. A tető jó állapotú Bramac cserépfedésű. Az alsó szint 1965-ben épült, felújítandó állapotú. Itt 3 szoba található. 

NEMESVÁMOSON FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

NEMESVÁMOS -

CSALÁDI HÁZ

31,9 millió Ft

Alapterület: 65 nm

Telekterület: 243 nm

 

NEMESVÁMOSON FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

 

Nemesvámos központjában kínáljuk eladásra ezt a 65 nm-es, 2 szobás családi házat. Két helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan. Az egyik 143 nm „kivett gazdasági épület, udvar” , a másik 104 nm „kivett irodaház” megnevezésű ingatlan. A ház egy része kőből épült, a hozzáépítés 1998-ban történt, téglából. Fűtése : gáz- és vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadással.

BALATONALMÁDIBAN TERMÉSZETKÖZELI ELHELYEZKEDÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

BALATONALMÁDI -

CSALÁDI HÁZ

73 millió Ft

Alapterület: 132 nm

Telekterület: 1.856 nm

 

TERMÉSZETKÖZELI ELHELYEZKEDÉSŰ CSALÁDI HÁZ

 

Almádi külterületén, közigazgatásilag Szentkirályszabadjához tartozó, szép természeti környezetben lévő ház. A két külön bejáratú 50 nm-es, belső kétszintes lakrészből álló ház a nyolcvanas években épült. A pinceszint kő/beton falazatú, a felső szintek B30-as téglából készültek. A 90-es évek végén műanyag nyílászárókat kapott.

BALATONFÜREDEN FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZFÉL ELADÓ

BALATONFÜRED -

IKERHÁZFÉL

55 millió Ft

Alapterület: 50 nm

Telekterület: 400 nm

 

BALATONFÜREDEN FELÚJÍTANDÓ IKERHÁZFÉL ELADÓ

 

Füred csendes részén kínáljuk eladásra ezt a belterületi felújítandó házrészt, amely 50 nm alapterülettel rendelkezik. A két egységes lakóház hátsó – nem utcafronti – része eladó, melyhez külön kapu és több autó számára is biztonságos parkolást biztosító beálló tartozik. A téglaépítésű ház statikailag jó állapotú, betonfödémes, palatetős. Tehermentes. 

FELSŐÖRSÖN - AKÁR KÉT GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉT IS BIZTOSÍTÓ, VALAMINT MEGÉLHETÉSRE IS ALKALMAS MŰHELYEKKEL - CSALÁDI HÁZ ELADÓ

FELSŐÖRS -

CSALÁDI HÁZ

74 millió Ft

Alapterület: 250 nm

Telekterület: 725 nm

 

KÉT GENERÁCIÓNAK IS MEGFELELŐ CSALÁDI HÁZ MŰHELLYEL

 

Felsőörs belterületén, csendes, átmenőforgalomtól mentes zsákutcában álló családi házat kínálunk eladásra. Tulajdoni lapon: belterület „kivett lakóház, udvar” megnevezésű. Az 1983-ban épült 250 nm-es, háromszintes ( tetőtér beépítéses ) ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Két külön bejáratú lakás található az épületben. 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

  • Instagram

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page