PANORÁMÁS, ÚJÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE LAKÁS ALSÓÖRSÖN

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: ALSÓÖRS

IRÁNYÁR: 200 millió Ft

Alapterület: 166 nm

Típus: Lakás

Alsóörs központjában, vízpartközeli elhelyezkedéssel épül ez a projekt, melynek talán egyik legszebb, negyedik emeleti penthouse lakását kínáljuk eladásra. 


Az épület különleges, egyedi és extravagáns formája kiemeli közvetlen és tágabb környezetéből. A dekoratív, zöld mellvédes kialakítás harmóniát alkot az épített és a természetes környezettel. 
Itt lehet új tulajdonosa ennek a 111,73 nm (a lakóterület) alapterületű, 4 szobás dupla komfortos luxuslakásnak, melyhez 34 nm-es fedett + 59 nm-es nyitott terasz, valamint 17 nm-es erkély is tartozik! (nagyobb terasz épül, mint amit az alaprajz mutat!) 
Mindez páratlan örök panorámát nyújt a Balatonra! 


A vételár tartalmaz egy önálló garázst (leválasztott, nem teremgarázs!), plusz egy kültéri autóbeállót, és egy tárolót is! 


A lakás egyedi hűtés- és fűtéséről a legmodernebb Diakin Hőszivattyús rendszer gondoskodik (minden lakás saját berendezést kap ). A nyílászárók a mai kor elvárásainak megfelelő minőségűek, 3 rétegű üvegezéssel. Az épület homlokzata nemes-vakolat és kőburkolat felületképzést kap. 


A zárt és körbekerített területen kültéri parkolók (fedett és nyitott), a ház alsó szintjén pedig garázsok lesznek kialakítva. 
A közös medence modern, melyből közvetlen kilátás nyílik a Balatonra. 


Kulcsrakész műszaki átadás várhatóan 2022 I. negyedév. 


A társasház elhelyezkedése kiváló! A környéken óvoda-bölcsőde és általános iskola, egészségügyi szolgáltatók, élelmiszerboltok, autóbusz pályaudvar, vasútállomás, éttermek, vendéglátóhelyek, valamint Posta, bankautomata, néhány perc sétával megközelíthető. A strand – amely megkapta az északi part legjobb strandja címet - és a sétány közvetlenül a társasház előtt található, gyalogosan egy-két perc alatt elérhető. 


Kérésére részletes műszaki leírást tudunk küldeni. 
Csodás lakás, kivételes lehetőség a Balaton északi partján! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!