top of page

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓ

HELY: CSOPAK

IRÁNYÁR: 260 millió Ft

Alapterület: 199 nm

Telekterület: 802 nm

Típus: Eladó ikerház

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ MINDKÉT FELE TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓ 


A mai kor magas műszaki és esztétikai elvárásainak megfelelően, már bizonyított kivitelező által épül ez a gyönyörű ikerház, amely emeletéről szép örök panoráma nyílik a Balatonra. Tágas, világos terek, optimális területkihasználás jellemzi. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik (egy lakóegységre), melybe a kültéri úszómedence is beletartozik. Várható átadás : 2022. év vége 


A pince + földszint + tetőtér beépítéses ikerházfél 189,7 nm nettó alapterületű, 2+3 szobás, duplakomfortos kialakítású. A két szinten összesen 48,11 nm terasz (melyből 27,08 nm fedett) áll az ottlakók rendelkezésére. A parkolás 2 személyautó részére a pinceszinten zárt, 48,08 nm-es garázsban, további 2 személyautó részére pedig a nyitott gépkocsibeállóban telken belül megoldott. 


Lakóegységenként 802 nm telekterülettel rendelkezik az ingatlan. Műszaki tartalom: - Főfalak és határoló falak: a külső és belső főfalak 25 NF téglából, az ikerház elválasztó falak 30 NF téglából épülnek. A homlokzaton 2x10 cm vastag EPS biztosítja a szükséges hőszigetelést. - Homlokzati kialakítás: világos fehér és antracit színű homlokzati szilikátvakolat, vízszintes fa lécburkolattal és kőburkolattal kombinálva - A külső nyílászárók műanyag bukó-nyíló ablakok, tolóbukó erkélyajtók, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A bejárati ajtó minősített biztonsági zárral ellátott. – Fűtése : hőszivattyús, padló- és mennyezet fűtés ! 


A ház Csopak belterületén, partközelben áll, aszfaltúton könnyen megközelíthető. 1,1 km-re a strandtól, a vasútállomástól 500 m távolságra. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page