top of page

ELADNÁ INGATLANÁT?

Ha a Balaton-felvidéken szeretne ingatlant értékesíteni, a Balatoni IngatlanGuru a legjobb választás. Engedje meg, hogy bizonyítsunk! 

A helyi sajátosságokat figyelembe véve egyedi, kifejezetten a Balaton-felvidékre szabott ingatlanmegoldással és segítőkész, tapasztalt ingatlanszakértőkkel várjuk. Célunk, hogy a magyarországi ingatlanpiac legmagasabb színvonalú szolgáltatását nyújtsuk.

Az ingatlanokat fix, kölcsönös megállapodáson alapuló jutalékért értékesítjük, amit csak az általunk történt sikeres eladás esetén kell megfizetni!

 

Ingatlanközvetítői díjaink már 1,5 - 2,5 % között elérhetők.

Túl egy hagyományos ingatlanközvetítői feladatvállaláson építészirodánk segítségével - megegyezés szerint - építészeti látványterveket és beépítési, fejlesztési terveket készítünk az ingatlanhoz, és ezzel ajánljuk a vevőknek. Így ezzel a plusz hozzáadott értékkel az ingatlan értéke adott esetben nőhet is, és jobban eladhatóvá válik.

Mindezért nem kérünk plussz pénzt, csak a közvetítői megbízási díjat értékesítés után, mely 1,5 %-tól elérhető, konstrukciótól függően.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Díjmentes hitelközvetítés: több hitelintézet termékei egy helyen. Csak nálunk elérhető egyedi konstrukciók.

  • Építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítését is vállalja mérnöki irodánk.

  • Ingatlan-értékbecslés készítése.

  • Energetikai tanúsítványt rövid határidővel készíttetünk el.

  • Irodánk tapasztalt ingatlanforgalmi szakjogásszal is kapcsolatban áll, mely lehetővé teszi a gyors és biztonságos szerződéskötést, illetve a jogi tanácsadást.

  • Napelem és klíma (hőszivattyú) programot kínálunk díjmentes tanácsadással. 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

  • Instagram

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page