BALATONALMÁDIBAN CSODÁS LAKÓPARKI LAKÁS ELADÓ

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: Balatonalmádi

IRÁNYÁR: 57 millió Ft

Alapterület: 66 nm

Típus: Lakás

Balatonalmádiban, Budatava városrész csodás, partközeli területén fekvő újszerű (2019-ben épült) lakóparkjában kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű 2+1 szobás, első emeleti lakást. 


A diófákkal, nyárfákkal, patakkal körül határolt, több mint kéthektáros területen száztíz lakás épült a kor minden igényét kielégítő magas műszaki és kényelmi színvonalon. Ebben a lakóparkban sikerült megőrizni a családias hangulatot, a háromszintes épületek között hatalmas, rendezett, parkosított kert terül el, több medence, játszótér, sportpálya került elhelyezésre. Állandó lakhatásra, nyaralóként de befektetés szempontjából, kiadásra is remek választás!  


A szigetelt épület korszerű hőszivattyús rendszerrel kivitelezett, mindez rendkívül alacsony rezsiköltséget garantál. A közös költség is kedvező: 12000 Ft/hó.  


Az 57 nm-es alapterületen jó beosztással az alábbi helyiségek találhatóak: amerikai konyhás nappali, két külön nyíló hálószoba, tágas fürdőszoba, kis előtér és egy csodás, közel 20 nm-es, kertre néző terasz. A lakás verőfényes, körbe napozott.  


Igényes magasfényű konyhabútor, szép, minőségi szaniterek és burkolatok kerültek beépítésre.  
A lakáshoz tartozik egy, a zárt udvarban lévő udvari autóbeálló is, mely árát a vételár tartalmazza. 


A lakópark környezetének infrastruktúrája kiváló! Üzletek, autóbusz megálló 550 m távolságban elérhetőek. Tényleg ritka az ilyen minőségű és adottságokkal rendelkező lakás a környéken!  


Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér - építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!