top of page
VESZPRÉMBEN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS SAJÁT HASZNÁLATÚ KERTRÉSSZEL ÉS GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ

VESZPRÉM -

LAKÁS

84,9 millió Ft

Alapterület: 95 nm

 

JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS KERTRÉSSZEL ÉS GARÁZZSAL

 

Veszprémben, a most épülő füredi csomópont és a Déli útgyűrű közelében kínáljuk eladásra ezt a 95 nm-es, emeleti lakást egy kétszintes kertes családi házban. (az egész családi ház egyben is eladó, használati megosztással rendelkezik az ingatlan) A ház 7 cm-es szigetelt, téglaépítésű. A tető jó állapotú Bramac cserépfedésű. Az emelet ráépítés 1995-ben történt.

BALATONKENESE KÖZPONTJÁBAN FELÚJÍTOTT KERTKAPCSOLATOS LAKÁS ELADÓ

BALATONKENESE -

LAKÁS

46 millió Ft

Alapterület: 60 nm

 

FELÚJÍTOTT KERTKAPCSOLATOS LAKÁS

 

Kenesén egy csendes mellékutcában kínáljuk eladásra ezt a 60 nm-es, 4 szobás lakást egy téglaépítésű, 1970-ben épült, 3 lakásos társasház földszintjén. Kellemes dél-nyugati fekvésű, világos otthon. Állandó lakhatásra és nyaralónak is ideális választás. Helyiségei: előszoba, konyha, étkező, nappali, három hálószoba, fürdőszoba, WC, dolgozósarok és egy 5 nm-es terasz.

53 NM-ES, 2 SZOBA + HALL BEOSZTÁSÚ PANELLAKÁS ELADÓ VESZPRÉMBEN

VESZPRÉM -

PANELLAKÁS

29,9 millió Ft

Alapterület: 53 nm

 

53 NM-ES, 2 SZOBA + HALL BEOSZTÁSÚ PANELLAKÁS

 

Veszprém kedvelt lakótelepén, a Halle utcában eladó ez az 53 nm-es, 2 szoba + hall beosztású lakás, egy rendezett 8 szintes, panelprogramos ház negyedik szintjén.  A lakás teljeskörű műszaki és esztétikai felújítást igényel. Optimális elrendezésű.  Az előszobából nyíló hallból lehet a két külön bejáratú szobába lépni. A fürdőszoba és WC külön helyiségben lettek elhelyezve.

BALATONFÜREDEN KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ, PANORÁMÁS, ERKÉLYES TÁRSASHÁZI LAKÁS ELADÓ

BALATONFÜRED -

LAKÁS

114 millió Ft

Alapterület: 82 nm

 

KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ, PANORÁMÁS, ERKÉLYES LAKÁS

 

82 nm alapterületű, 3 szobás, belső kétszintes lakást kínálunk eladásra egy 2002-ben épült, rendezett, kétszintes téglaépítésű társasház második emeletén. A lakás tágas terekkel rendelkezik, a tényleges alapterület 110 nm! Minden helyisége ablakos, a lakás körbe napozott, helyiségei világosak. A fűtést és a melegvíz ellátást gázcirkó biztosítja. 

BALATONFÜREDEN KÉT KÜLÖN LAKRÉSZRE ALAKÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS ELADÓ

BALATONFÜRED -

LAKÁS

87 millió Ft

Alapterület: 130 nm

 

KÉT KÜLÖN LAKRÉSZRE ALAKÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS

 

Balatonfüred Ófalu városrészében kínáljuk eladásra ezt az egyedi hangulatú és kialakítású lakást. Az egykori, kőből épült malomépületből egy kétszintes lakóházat hoztak létre, melynek teljes alsó szintje vált eladóvá. A 132 nm-es alapterületen jelenleg két külön bejáratú lakás található. Az ingatlan átalakítására többféle remek lehetőség nyílik, csak a kreativitás szab határt. 

BALATONFÜRED LEGSZEBB RÉSZÉN CSALÁDI VILLAHÁZBAN LAKÁS

BALATONFÜRED -

LAKÁS

99,9 millió Ft

Alapterület: 204 nm

 

BALATONFÜRED LEGSZEBB RÉSZÉN CSALÁDI VILLAHÁZBAN LAKÁS

 

Remek elhelyezkedésű villaépületben kínálunk eladásra egy nagy alapterületű belső kétszintes lakást, beépíthető padlástérrel együtt. Füred Arács városrészében, egy csendes utcában található. Esterházy strand és Tagore sétány 1,2 km, üzletek, vasútállomás 450 m távolságban elérhetőek. A 90-es évek elején épült háromszintes ház felújítandó állapotú, de lakható. 

IGAZI KURIÓZUM ! TIHANYBAN CSODÁS PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, REMEK ELHELYEZKEDÉSŰ, FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ

TIHANY -

LAKÁS

249 millió Ft

Alapterület: 114 nm

 

PANORÁMÁS JÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, FELÚJÍTOTT LAKÁS

 

Különleges fekvésű, egyedi ingatlan! 
A 70-es években épült kertes családi ház felső szintjén és annak tetőterében került kialakításra a belső kétszintes, 4 szobás, duplakomfortos lakás, melyhez tágas, panorámás terasz és garázs is tartozik. A lakás teljeskörű műszaki és esztétikai felújítása 9 évvel ezelőtt történt. Különlegesen szép panorámával rendelkezik.

BALATONALMÁDIBAN KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSSEL FELÚJÍTANDÓ LAKÁS ELADÓ, VÁLLALKOZÁSRA IS TÖKÉLETESEN ALKALMAS

BALATONALMÁDI -

LAKÁS

49 millió Ft

Alapterület: 97 nm

 

KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSSEL FELÚJÍTANDÓ LAKÁS ELADO

 

Almádi Vörösberény városrészében vált eladóvá ez a bruttó 97 nm (nettó 75 nm) alapterületű kertkapcsolatos felújítandó állapotú lakás, egy földszintes kétlakásos társasházban. További bővítésre a tetőtér ad – födémmegerősítés után – lehetőséget, illetve a szomszédos lakás (bruttó 115 nm) is eladó! Jó megközelíthetősége miatt tökéletesen alkalmas vállalkozásra.

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

  • Instagram

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page