top of page

VESZPRÉMBEN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS SAJÁT HASZNÁLATÚ KERTRÉSSZEL ÉS GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ 

HELY: VESZPRÉM

IRÁNYÁR: 84,9 millió Ft

Alapterület: 95 nm

Típus: Eladó lakás

VESZPRÉMBEN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS SAJÁT HASZNÁLATÚ KERTRÉSSZEL ÉS GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ 


Veszprémben, a most épülő füredi csomópont és a Déli útgyűrű közelében kínáljuk eladásra ezt a 95 nm-es, emeleti lakást egy kétszintes kertes családi házban. (az egész családi ház egyben is eladó, használati megosztással rendelkezik az ingatlan) A ház 7 cm-es szigetelt, téglaépítésű. A tető jó állapotú Bramac cserépfedésű. 


Az emelet ráépítés - ahol az eladásra kínált lakás található - , 1995-ben történt, az 1965-ben épült földszintes „Kádár-kocka” átalakításával. 


95 nm-en 2+2 szoba összkomfortos – jelenleg is jó állapotú - lakás lett kialakítva. Fűtése (2 éves) Bosch turbó gázkazánnal biztosított. Egy kémény is kiépítésre került, amely egy kandalló vagy cserépkályha beépítését teszi lehetővé ezen a szinten. A 2019-es felújítás során az elektromos hálózat is megújult és új nyílászárók lettek beépítve. Az ablakok 3 rétegű műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. 


A ház alatt 57 nm-es pince található. A ház bővítésére a tetőtér ad még lehetőséget kb. 50 nm-en. 


A teljes telek terület 1176 nm, ebből 500 nm-es rész kizárólagos használati jogával rendelkezik a lakás. Ezen felül egy szerelőaknás garázs is tartozik a lakáshoz. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page