NEMESVÁMOSON ELADÓ 85 NM-ES CSALÁDI HÁZ

HELY: NEMESVÁMOS

IRÁNYÁR: 42 millió Ft

Alapterület: 85 nm

Telekméret: 477 nm

Típus: Családi ház

Nemesvámoson eladó ez a 85 nm-es, 1977-ben épült magasföldszintes családi ház kiváló, központi elhelyezkedéssel. 


A község nagy népszerűségnek örvend a fiatal családosok körében, akik jelentős számban költöztek és terveznek beköltözni a jövőben is Nemesvámosra. 


A ház állapotát tekintve felújítandó, de új tulajdonosának remek átalakítási lehetőséget biztosít. A fafödém megerősítése után a tetőtér is beépíthető. Klasszikus „Kádár-kocka”, amely korának népszerű építési irányzata volt, a kisebb települések utcaképét dominánsan meghatározó , sátortetős formájával, nagy belmagassággal, tágas terekkel. A 25 nm-es szobák,a hatalmas előtér, kiválóan alakíthatóvá teszi a mai kor igényeinek megfelelő, trendi elosztású amerikai-konyhás nappalis lakássá. 


Minden helyisége ablakos, ezáltal világos, körbe napozott a ház. 
Az épület részben alápincézett. 


Fűtése: gázkazánról megoldott, de egy vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll, valamint egy fatüzelésű kályha is elhelyezésre került. 


A 477 nm-es telken több melléképület is található, az egyik ezek közül közvetlenül a ház mögött lévő kb. 40 nm-es, vegyesfalazatú kisház, amely igény szerint felújítható vagy elbontható. 


Autóbeállási lehetőség : egy önálló garázs, és egy garázs a ház alatti pinceszinten, de a ház előtt és az udvarban is van hely beállni. 
A kertben ásott kút is van! 


A mindennapi élethez szükséges üzletek, posta, bank, iskolák, óvoda, önkormányzat, autóbusz megálló sétatávolságra, 500 méteren belül megtalálhatóak! Ha zajos, városi életét cserélné egy nyugodt, rendezett vidéki életre, ahol nem kell lemondani a remek infrastruktúráról, ez a ház nagyon jó választás lehet! Veszprém távolsága (6 km mindössze) is elenyésző, a Balaton 12 kmre van. 
Tehermentes ingatlan, gyors birtokbaadás lehetséges! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!