BALATONALMÁDIBAN VÍZPARTI APARTMAN HAJÓ KIKÖTŐ HELLYEL EGYÜTT ELADÓ

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: BALATONALMÁDI

IRÁNYÁR: 120 millió Ft

Alapterület: 64 nm

Telekterület: 345 nm

Típus: Nyaraló

A VITORLÁZÁS SZERELMESEINEK, EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG BALATONALMÁDIBAN: VÍZPARTI APARTMAN HAJÓ KIKÖTŐ HELLYEL EGYÜTT ELADÓ ( a képek önmagukért beszélnek…) 


Közvetlenül a Balaton parton, saját kikötővel rendelkező, családias hangulatú társasház (hajdani vitorlás klub) 2 db apartmanja egyben eladó, 1 db kizárólagos használatú kikötő hellyel és 2 db udvari autóbeállóval. A vételár mind ezeket tartalmazza! 


Az apartmanok egymás fölött helyezkednek el. A felső szint külső lépcsőn érhető el, de igény szerint természetesen lehetőség van a két lakás egybenyitására is belső lépcső kialakításával. 
Földszint: 37 m2 hasznos alapterületű (amerikai konyhás nappali 25 m2, szoba 8 m2, fürdőszoba 4 m2) + 12 m2 terasz 


Emelet: 27 m2 hasznos alapterületű (amerikai konyhás nappali 16 m2, szoba 6 m2, fürdőszoba 4 m2, és beépítésre került e tetőtér, ahol még egy kis szoba kapott helyet) + 4 m2 terasz 
Fűtése : Norvég infrapanel (a gáz a telken belül megtalálható és bevezethető a lakásokba) 
Közös költség: 15 000 Ft/hó A kikötőhely az alapító okirat szerint a lakásoktól függetlenül külön is kiadható (azzal a feltétellel, hogy a bérlők nem éjszakázhatnak a hajón, védve a társasház nyugalmát) 


A terület gondozott, szépen parkosított. Három helyen lehet lépcsőkön megközelíteni a tavat strandolás céljából, de a móló végén, a nádas mellett kiváló lehetőség nyílik a horgászatra is. 
A kertben közös használatú zuhany, WC is található, illetve egy részben fedett konyha is, amely jó hangulatú baráti összejövetelek színhelye lehet. 


Csodás lehetőség akár saját használatra de kiadásra, befektetés céljából is ! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!