BALATONFÜREDEN GYÖNYÖRŰ – HATALMAS ERKÉLYES – ÚJSZERŰ LAKÁS ELADÓ 

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: BALATONFÜRED

IRÁNYÁR: 139 millió Ft

Alapterület: 104 nm

Típus: Eladó lakás

BALATONFÜREDEN GYÖNYÖRŰ – HATALMAS ERKÉLYES – ÚJSZERŰ LAKÁS ELADÓ 


Füred kedvelt, csendes városrészében vált eladóvá az általunk eladásra kínált 104 nm-es lakás, egy 2015-ben épült kertes, családias, kétszintes, 7 lakásos lakóparki társasház első emeletén. 


A lakás 4 tágas, világos külön nyíló szobával rendelkezik, emellett egy gardrób is kialakításra került. A kellemes délnyugati fekvés valamint az a tény, hogy a lakás minden helyisége ablakos (a gardrób kivételével), azt eredményezi, hogy verőfényes, körbe napozott és derűs hangulatú. 


A lakás nyugati oldalán végighúzódik a 33 nm-es, pergolával részben árnyékolt erkély, amely 3 szobából is megközelíthető. 

Az udvaron 2 db - kötelezően megvásárolandó - kültéri autóbeálló : összesen 4 mFt, valamint egy 4 nm-es, külön helyrajzi számon nyilvántartott,- opcionálisan megvásárolható - tároló : 2 mFt , is tartozik a lakáshoz. Ezek nem képezik a vételár részét


A mai kor magas műszaki elvárásainak megfelelő hőszivattyús rendszer (fali hűtő-fűtő funkcióval) , a korszerű homlokzati szigetelés és nyílászárók, alacsony rezsiköltséget garantálnak. 


A lakásban a kellemes világos színek dominánsak, az igényes burkolatok, szaniterek felhasználása elegáns de mégis fiatalos stílust eredményezett. A képek önmagukért beszélnek. 


Elhelyezkedése remek, vásárcsarnok, Spar és egyéb üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta , templom 300-500 m távolságra elérhetőek. 
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdoni viszonyokkal.  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!