NAGYVÁZSONYBAN CSODÁS FEKVÉSŰ TERÜLET ELADÓ A LOVASSPORT KEDVELŐINEK 

HELY: NAGYVÁZSONY

IRÁNYÁR: 64,9 millió Ft

Telekterület: 76.991 nm

Típus: Eladó mezőgazdasági terület / legelő

NAGYVÁZSONYBAN CSODÁS FEKVÉSŰ TERÜLET ELADÓ A LOVASSPORT KEDVELŐINEK 

Nagyvázsonyban kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű fekvésű birtokot, panorámával a Kinizsi Várra. 
A terület két helyrajzi számon nyilvántartott. Összes alapterülete 76991 nm . 

1. az egyik terület 55 140 nm, tulajdoni lapon “legelő” , Kk-Ir övezet : 
Különleges beépítésre nem szánt ló rehabilitációs terület övezete , melyben a lótartással összefüggő oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás, valamint lovarda építményei, valamint a terület ellátását szolgáló személyzet lakása helyezhető el max. 3%-os beépíthetőséggel. Az övezetben a lótartással összefüggő fő rendeltetés -oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás- építményeinek megléte esetén azokkal egy építészeti egységben létesíthető max. két lakást magába foglaló építmény, vagy egy szállás rendeltetésű építmény. Az építménymagasság max. 4,5 m, kivéve a lovarda épületét, ami max. 7,5 m lehet. Az övezetben a min. kialakítható telekméret 2,0 ha A különleges - lórehabilitációs övezetben a zöldfelületek kialakítására az alábbi előírások vonatkoznak: a telkek 90%-án az építéssel nem érintett terület részeken a természetes növényzet, gyepterület megőrzendő, a növényzet gazdagítása végett a gyepterületek ligetes fásítása végezhető. A telken belül a parkolók fásítva alakítandók ki: 4 parkolóhelyenként legalább 1 db, legalább kétszer iskolázott lombos fa telepítendő. 

2. a másik terület 21 851 nm, tulajdoni lapon “legelő”, Ma-2 övezet, árutermelési mezőgazdasági övezet , melyen a beépíthető telek minimális nagysága 100 000 nm, ezért épület erre a területre nem helyezhető el. 

Megközelítése a 77. számú főútról kb. 500 méteren jó minőségű murvás úton lehetséges. 
Közművek a telek határhoz közel megtalálhatóak. 

Nagyvázsony Veszprém és Tapolca között, a Vázsonyi-séd mentén fekszik. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Balaton 14 km távolságra van a községtől. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!