top of page

BALATONFÜREDEN KÉT KÜLÖN LAKRÉSZRE ALAKÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS ELADÓ

HELY: BALATONFÜRED

IRÁNYÁR: 87 millió Ft

Alapterület: 130 nm

Típus: Eladó lakás

BALATONFÜREDEN KÉT KÜLÖN LAKRÉSZRE ALAKÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS ELADÓ

 
Balatonfüred Ófalu városrészében kínáljuk eladásra ezt az egyedi hangulatú és kialakítású lakást. Az egykori, kőből épült malomépületből egy kétszintes lakóházat hoztak létre, melynek teljes alsó szintje vált eladóvá. 


A ház kétlakásos társasházként működik, a telek használata is alapító okiratban rögzített. A kapu és a ház közötti területen 4 db személyautó tud parkolni, és itt egy lemezgarázs is áll, amely az eladásra kínált lakáshoz tartozik. A ház mögötti kertrészt is kizárólagosan az alsó szint tulajdonosa használhatja, ahol barackfák, cseresznyefák, meggyfa, almafák, füge és szőlő lett telepítve. 


A 132 nm-es alapterületen jelenleg két külön bejáratú lakás található. Az ingatlan átalakítására többféle remek lehetőség nyílik, melynek csak a kreativitás szab határt. A két lakás igény szerint egybe is nyitható. (csupán egy gipszkarton falazatot kell kibontani a régi ajtó helyén) 


Az egyik 35 nm alapterületű, 2 szoba összkomfortos, a nagyobbik rész pedig 97 nm 3+1 szoba összkomfortos kialakítású. A ház végében a tetőtérben egy kb. 10 nm-es manzárdszoba nyílik, amely az alatta lévő helyiségekkel együtt szintén lehetőséget nyújt egy kisebb önálló lakás létrehozására. Ez hangulatát tekintve kiválóan alkalmas lehet egy kis alkotó- kézművesműhely, vagy a lakófunkciótól teljesen elkülönített dolgozó részleg, iroda részére. 
A lakás akár kiadás céljára, több generáció kényelmes együttélésére vagy otthoni vállalkozás létrehozására (vagy mindezek kombinálására) is lehetőséget nyújt. 


A ház fűtését gázcirkó biztosítja, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is. 
Az épület vastag falazata kőből épült, dupla fanyílászárókkal ellátottak. Itt a legnagyobb melegben sincs szükség klímára. A lakás minden helyisége ablakos, így jól átszellőztethető és minden helyiség kap természetes fényt. 

 

A közelmúltban a lakás teljes víz hálózata megújult, és ekkor került sor a két fürdőszoba felújítására is. 


A környék infrastruktúrája kiváló, üzletek, szolgáltatók, posta, könyvtár, önkormányzat, rendelő 10 perc sétatávolságra elérhetőek. A Balaton part, a füredi móló 2,5 km távolságra található. 


Birtokba adás kb. 3 hónap alatt lehetséges. 


Ha egyedi hangulatú, csendes, különleges otthont keres Füreden, ezt a lakást mindenképpen tekintse meg! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page