BALATONKENESÉN REMEK ÁLLAPOTÚ HÁZ ELADÓ

HELY: BALATONKENESE

IRÁNYÁR: 51,5 millió Ft

Alapterület: 70 nm

Telekterület: 280 nm

Típus: Családi ház

A Balaton északkeleti végén, festői környezetben található az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelye, Balatonkenese. A várost három oldalról szőlőhegyek, a negyedik oldalról pedig a Balaton határolja. A Budapest felől érkezőknek itt tárul fel először a tó szépsége.

 

Ezen a településen, egy csendes utcában vált eladóvá ez az 1998-ban épült, 70 nm alapterületű, 2 szobás ház, 280 nm-es telken. Az alapterület kb. 40 nm-rel történő bővítésére a tetőtér nyújt lehetőséget. Az épület falai B30 téglából épültek, 10 cm-es EPS külsőszigeteléssel, műanyag nyílászárókkal. Fűtését gázcirkó biztosítja.  


Helyiségei: 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba + külön W.C. , kamra, előtér, konyha-étkező , mindez optimális elrendezésben!

Igényes kivitelezés, hangulatos színek, szép szaniterek adják meg a lakás báját. A fedett terasz kellemes nyáresti összejövetelek színhelye lehet. A hangulatos, - téglakerítéssel körbezárt - kellő intimitást adó kis kertben saját kút, és öntözőrendszer és egy kis tároló faház is elhelyezésre került. A ház elhelyezkedése ideális, üzletek , pékség, vasútállomás, általános iskola 500 méterre, a strand 1200 méterre található. Remek választás lehet állandó lakhelynek, de nyaralásra és kiadásra is ideális választás.  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!