top of page

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ

HELY: CSOPAK

IRÁNYÁR: 215 millió Ft

Alapterület: 200 nm

Telekterület: 1253 nm

Típus: Eladó ház

CSOPAKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ APARTMANHÁZ ELADÓ 


Kitűnő befektetés ez a csopaki strandtól mindössze 500 m távolságra lévő ház, amely bevezetett, és kedvelt szálláshely hosszú évek óta a vendégek körében, nemcsak partközeli elhelyezkedése miatt, hanem tömegközlekedéssel is kényelmesen elérhető: a vasútállomás és a buszmegálló 350 m távolságra van. 
A ház 1253 nm-es, szépen parkosított telken áll.  


Az ingatlan az 1950-es években épült, 2019-ben mindenre kiterjedő felújítást és átalakítást végeztek, a tető zsindelyes fedése, burkolatok, vezetékek cseréje is megtörtént és ekkor került kialakításra a 4 teljesen elszeparált, külön bejáratú apartman. (1 db 3 szobás, 2 db 2 szobás és 1 db 1 szobás). 
Minden lakrész saját fürdőszobával, konyhával és terasszal rendelkezik. 


Fűtése jelenleg klímákkal megoldott- de a 3x40 A villanyhálózat lehetővé teszi elektromos panelekkel történő fejlesztést - melegvíz ellátása villanybojlerekről megoldott. 
A felújítás során redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt új nyílászárók kerültek beépítésre és 6 cm külső szigetelést kapott az épület. 
Az apartmanok teljes felszereltséggel együtt eladók ( az új hűtők, televíziók, bútorok ) ezek árát a vételár tartalmazza!


A gépjárművek számára a telken belül térkövezett parkolók kerültek kialakításra. 
Az ingatlanhoz tartozik egy 19 nm-es melléképület is, melyben szintén 1 szoba és fürdőszoba található (akár gondnoki szállásnak is használható). 
Az kert szépen parkosított, szőlőlugas, grillező helyek, ping-pong asztal várja a nyaralókat. Az öntözés fúrt kútból könnyen megoldható. 
A ház alatt egy 15 m2-es pince található, amely kellemes hangulatú borospincévé alakítható. 

Az apartmanház bejáratott visszatérő vendégkörrel rendelkezik, kiváló állapotú, újszerű ! Mivel már a jövő évi foglalások is zajlanak, a vállalkozás sikere garantált minden különösebb ráfordítás nélkül! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page