ÚJ ÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE LAKÁS NAGY TERASSZAL  BALATONALMÁDIBAN, REMEK ELHELYEZKEDÉSSEL 

HELY: Balatonalmádi

IRÁNYÁR: 69 millió Ft

Alapterület: 51 nm + 38 nm terasz

Típus: Lakás

Penthouse lakás 38 nm-es terasszal! 


Balatonalmádiban remek elhelyezkedéssel, csendes környezetben - magas műszaki és esztétikai színvonalon - épülnek az általunk eladásra kínált lakóparki lakások. 
A 6 épületből álló, két ütemben felépülő beruházás kiváló lehetőség a saját otthont, vagy nyaralót , illetve befektetést keresőknek. Az épületek felső szintjein penthouse lakásokat alakítanak ki. 


Az árak az emelt szintű fűtéskész állapotban történő átadást tartalmazzák. (illetve természetesen a kulcsrakész állapotra is köthető szerződés) Az ár tartalmazza a biztonsági bejárati ajtót, külső nyílászárókat, valamennyi vezetékezést, azok kiállásait a lakás helyiségeiben, az erkélyek burkolását, és a radiátorokat is. Minden lakás klímaelőkészítést is tartalmaz. Az épületekben, lépcsőházanként központi kazánok kerülnek elhelyezésre. Az ingatlanok teraszai minőségi burkolattal kerülnek átadásra. A szabad területek parkosítását és térkövezését a beruházó elkészíti átadásig.  


A+ energia osztály, 10cm-es grafit hőszigetelés , 30-as Leier hanggátló belső válaszfalazat, Salamander 6 légkamrás 3 rétegű ablakok beépített redőnytokkal és redőnnyel . Egyedileg alakítható belső válaszfalak. Nagy méretű erkélyek! Mindezek biztosítják a jelenkor elvárásainak megfelelő színvonalat! 


Hívjon bizalommal a részletekért! 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!