top of page

RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: RÉVFÜLÖP

IRÁNYÁR: 167 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekterület: 1689 nm

Típus: Eladó ház

RÉVFÜLÖPÖN GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ 


2003-ban épült, de állandó lakhatásra csak nyolc éve használt, egyedi tervezésű és igényes kivitelezésű, kiváló állapotú családi házat kínálunk eladásra Révfülöp belterületén. 
A háromszintes ház szintenként 130 nm alapterületű, alagsor, földszint és tetőtér beépítéses. Tágas, verőfényes terek jellemzik. Az emeleti erkélyekről és a szobákból kinézve, a Balaton víztükre is megcsillan. Minden helyisége (az alagsoriak is!) ablakos, így jól szellőztethető és kedvező tájolása miatt körbenapozott. 


A ház optimális elrendezésű. A földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy lakószoba, egy kamra, fürdőszoba és WC került kialakításra. Tágas terasz csatlakozik ezen a szinten a házhoz. Az emeletre egy impozáns lépcsőn lehet felmenni, ott 4 nagy méretű lakószoba és két fürdőszoba lett elhelyezve valamint a panorámás erkélyek. 
Az alagsorban két személyautó elhelyezésére alkalmas garázs, kazánház/műhely, egy választható funkciójú fűthető helyiség, és egy eredetileg fürdőszobának elképzelt helyiség található, amely végső kivitelezése az új tulajdonos feladata. A víz, csatorna és a fűtés már bevezetésre került ebbe a helyiségbe is. Kiváló lehet egy wellnes részleg kialakítására. 


Fűtését jelenleg egy vegyestüzelésű kazán biztosítja, de a gázcirkó beállításához is már minden adott. A hőleadást radiátorok biztosítják (az alagsorban is). A tulajdonosok napelemtámogatást igényltek, melynek keretében a közeljövőben felszerelésre kerülő napelemek a ház energiaszükségletének 60%-át el fogják tudni látni. Ezt a fejlesztést a vételár tartalmazza!  


Az 1689 nm-es telek rendezett, szép dísznövényekkel és bio gyümölcsfákkal telepített. Esővízgyűjtő és kerti tó is elhelyezésre került. 


A rendezési terv (Lke-1-a övezet) lehetőséget nyújt a telken még egy épület elhelyezésére. Tehát több generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja az ingatlan, de akár vendégház is építhető. 


Rendezett tulajdoni viszonyokkal bíró, tehermentes ingatlan! 
Elhelyezkedése : a Császtai strand 10 perc, a hajóállomás 650 méterre, 8 perc kényelmes sétával elérhető. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page