KIHAGYHATATLAN BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG BALATONFÜREDEN

HELY: Balatonfüred

IRÁNYÁR: 79 millió Ft

Alapterület: 150 nm

Típus: Vendéglátóegység

Balatonfüreden, a Balaton északi partjának fővárosában és talán egyik legszebb városában kínálunk kitűnő befektetési lehetőséget! 
Dupla vendéglátóegység egy helyen (melegkonyhás étterem és büfé) 


Ez a befektetés garantált siker lehet már idén nyáron is, hiszen a jelenlegi helyzetben, a tavalyihoz hasonló nagyon erős szezon várható a Balatonon. 
Itt nem kell felújítást végezni, mert az ingatlan minősége és a felszereltség is tökéletes! 


Remek lokáció: közvetlenül a kerékpárút mellett , a Kisfaludy Strand 400 m, a Tagore sétány 800 m, buszmegálló 300 m, az arácsi vasútállomás 900 m távolságban elérhetőek 
A 2000-ben épült pinceingatlanban az elmúlt évben még méltán kedvelt, „bejáratott”, nagy forgalmú étterem üzemelt. 120 nm-es gyönyörűen kialakított fedett és 100 nm nyitott terasszal rendelkezik. A képek önmagukért beszélnek! 


Tulajdonosa 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítást végzett, melynek eredményeképpen egy hangulatos, igényes, jól felszerelt vendéglátóegység működhetett itt évekig a vendégek maximális megelégedésére.  


A 150 m2-es pincehelyiségben kialakításra került egy (80 fős) rendezvények lebonyolítására is alkalmas légkondicionált helyiség. Itt található a teljesen felújított konyha, hűtőkamra, vendég mosdó, személyzeti mosdó és öltöző, raktárhelyiség, fekete- és fehér mosogató, zöldség- és hús előkészítő . 
Az étterem egyidejűleg 200 főt tud (kint és bent) kiszolgálni. 
Jelenlegi tulajdonosa jó üzleti érzékkel 2019-ben közvetlenül az utcafronton egy halsütő-büfét is nyitott, árnyékos terasszal, amely rövid időn belül szintén nagyon népszerűvé vált a környéken! 
Az udvar 15 autó parkolására ad lehetőséget. 
Remek lehetőség! Tényleg...

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!