PANORÁMÁS 6197 NM-ES MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET PRÉSHÁZZAL DÖRGICSÉN

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: DÖRGICSE

IRÁNYÁR: 45 millió Ft

Alapterület: 6197 nm

Típus: Mezőgazdasági terület

A Balaton-felvidék csodálatos erdőkkel, szőlőkkel borított dombjai közt fekszik a majd háromszáz lelket számláló kis falu. Balatonakalitól a település 4 km-re, míg Balatonfüredtől 17 km-re található. A tájképi, természeti értékekben bővelkedő falu népszerűvé vált a kirándulók és a Balatonnál nyaralók körében: amellett, hogy jól megközelíthető, a Dörgicsei-medence körüli magaslatokról gyönyörű panoráma nyílik a Balaton-felvidékre. 
Itt vált eladóvá ez a gyönyörű balatoni panorámával rendelkező 6197 nm-es terület, melyen egy felújítandó pince-présház is áll.  


A telek aszfaltúton megközelíthető, az utolsó 50 méter jó minőségű murvás út. A telken villany van, kútfúrásra jelenlegi tulajdonosa engedéllyel rendelkezik. (építészeti terv is készült) 


Két helyrajzi számon szerepel : a tulajdoni lapon az egyik zártkert/szőlő, a másik zártkert/szőlő és gazdasági épület megevezésű ingatlan. Mk (kertes mezőgazdasági) övezetben, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi: - 2700 m2-nél nagyobb telek mezőgazdálkodási célú épülettel beépíthető - a beépítettség legnagyobb mértéke 3%, de legfeljebb 200m2 - a legnagyobb építménymagasság 4,2m, de – az oromzat kivételével – egyetlen homlokzatrész sem haladhatja meg az 5,5m-t - oldalhatáron álló beépítési mód - akkor beépíthető, ha a terület 80%-a szőlővel telepített.

Mindkettő telek megvásárlásával egy gyönyörű panorámás, könnyen megközelíthető birtok új tulajdonosa lehet. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!