top of page

BALATONFŰZFŐN PARTKÖZELI CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: BALATONFŰZFŐ

IRÁNYÁR: 57 millió Ft

Alapterület: 70 nm
Telekméret: 681 nm

Típus: Eladó telek

BALATONFŰZFŐN PARTKÖZELI CSALÁDI HÁZ ELADÓ 

Fűzfőfürdőn kínáljuk eladásra ezt a 70-es években épült, átlagos állapotú 70 nm-es, 2 szobás családi házat és melléképületeket.  


Klasszikus „Kádár-kocka”, amely korának népszerű építési irányzata volt, a kisebb települések utcaképét dominánsan meghatározó, sátortetős formájával. Elrendezésük alakíthatóvá teszi a mai kor igényeinek megfelelő, trendi elosztású amerikai-konyhás nappalis lakássá. 


Összközműves ingatlan. A 681 nm-es telek két utcára nyílik. Tulajdoni lapon : belterület, „kivett lakóház, udvar és 2 gazdasági épület” elnevezésű.  


A főépületben előszoba, két lakószoba, fürdőszoba, konyha és kamra lettek elhelyezve, valamint egy üvegezett fedett terasz. Az előző tulajdonos által hozzáépített 23 nm-es lakófunkciót ellátó házrész felújítandó állapotú.  
 

A ház további bővítésére – födémcsere után- a tetőtér nyújt lehetőséget. A közelmúltban a főépület nyílászárói korszerű műanyag szerkezetűre lettek cserélve, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. Az elektromos hálózat és a villanyóra is cserélt, jó állapotú. A fürdőszoba is felújításra került. 


Fűtése: gázcirkóval megoldott, a hőleadás öntöttvas radiátorokkal történik. Az épületben van kémény, így kandalló vagy cserépkályha beépíthető. 


Külön melléképületben került kialakításra egy 25 nm-es szerelőaknás garázs, és egy tárolóhelyiség. A rendezett telken még 2-3 személyautó számára van lehetőség a parkolásra. 
A kertben fúrt kútból biztosítható a gazdaságos öntözés és emellett egy 1 m3-es csapadékvíz gyűjtő tartály is elhelyezésre került. 

Elhelyezkedése: Fövenyfürdő Strand 900 m, vasútállomás 800 m, buszmegálló 200 m, Yacht kikötő 1,5 km távolságra elérhető. 

Azonnali birtokbaadás lehetséges. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page