ÁBRAHÁMHEGYEN GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELEK ELADÓ

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: ÁBRAHÁMHEGY

IRÁNYÁR: 34,9 millió Ft

Telekterület: 2937 nm

Típus: Eladó zártkerti telek

ÁBRAHÁMHEGYEN GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELEK ELADÓ 


A terület 2937 nm, egy helyrajzi számon szerepel, a tulajdoni lapon: „ kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület”. Az enyhén lejtő telken egy pinceingatlan található.  


Övezeti besorolása: Mk-6 kertgazdasági mezőgazdasági terület, amely a következő lehetőségeket nyújtja új tulajdonosának: A gazdasági épülettel beépíthető minimális telekterület 2700 m2. Gazdasági épületet csak művelt telekre, legfeljebb 3 %-os beépítettséggel lehet építeni, de a létesíthető maximális beépített földszinti bruttó alapterület 150m2 lehet. Műveltnek az a telek minősül, amelynek legalább 80 %-án az ingatlan-nyilvántartás és a valós állapot szerint művelt szőlőkultúra található. 


Villany a telek előtt, a vezetékes víz a környező telektulajdonosok összefogása révén ősszel elérhetővé válik. 


A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy, amely a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél. A hegyekkel övezett festői környezet kiváló helyet ígért a csendet, nyugalmat kívánó nyaralóknak. Csodálatos kilátás nyílik a révfülöpi hegy hullámos gerincére, mely a pálkövei öbölben tükröződik. Innen nézve gyönyörködhetünk a boglári és a fonyódi hegyek vulkáni maradványaiban is, de látható a Badacsony egész, tájat uraló tömbje, a Gulács és a Tóti-hegy kúpjai. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!