top of page

BALATONFÜREDEN TÖBBFÉLE FŰTÉSMEGOLDÁSSAL RENDELKEZŐ, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ 

HELY: BALATONFÜRED

IRÁNYÁR: 140 millió Ft

Alapterület: 209 nm

Telekméret: 686 nm

Típus: Eladó családi ház

BALATONFÜREDEN TÖBBFÉLE FŰTÉSMEGOLDÁSSAL RENDELKEZŐ, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ 

Balatonfüred kedvelt kertvárosi területén álló családi házat kínálunk eladásra, amely több generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is remek választás. A ház 1988-ban épült, 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítás történt, melynek során a homlokzatszigetelés, a tető, a nyílászárók, a víz- és elektromos hálózat cseréje is megvalósult. 


A három külön bejáratú szint összesen 209 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A rendezési terv szerint még bővíthető (kb. 70 nm-rel). Két lakásos társasházzá alakítható. 


A kőből épült földszinten egy 2 szoba összkomfortos lakrész és egy 21 nm-es garázs került elhelyezésre. Az első emeleten egy nappali + egy hálószobás összkomfortos lakrész, az erkéllyel rendelkező tetőtérben pedig 3 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, és konyha található. 


Fűtése gázkazánnal történik, de cserépkályha és elektromos fűtőtestek is beépítésre kerültek. Ezek kombinált használata kedvező rezsiköltséget biztosíthat. 


A 686 nm-es rendezett telken dísznövények és termő gyümölcsfák is állnak. 


Elhelyezkedése : Füred központja (üzletek, vásárcsarnok, templom, orvosi rendelő) 10 perc (800 m ) sétatávolságra, a füredi móló 1,8 km távolságra. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page