LÉLEGZETELLÁLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZFÉL ELADÓ ALSÓÖRSÖN

HELY: ALSÓÖRS

IRÁNYÁR: 220 millió Ft

Alapterület: 108 nm

Telekméret: 569 nm

Típus: Eladó ikerházfél

LÉLEGZETELLÁLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS IKERHÁZFÉL ELADÓ ALSÓÖRSÖN 


Alsóörsön szép természeti környezetben, varázslatos örökpanorámával rendelkező belterületi telken épül ez az általunk eladásra kínált ikerházfél. Az 569 nm-es telken álló 108 nm-es (+80 nm terasz!) alapterületű, kétszintes ikerházfél a kor magas műszaki és esztétikai követelményeinek maximálisan megfelelő luxus kivitelben épül. A rendkívül kedvező Zöld hitel is felvehető! Az ár a látványterveken megjelenített teljes berendezést és felszerelést tartalmazza! Várható átadás: 2022.IV. negyedév. Műszaki tartalom : hőszivattyús hűtés-fűtés, ahol a hőleadás mennyezet- és padlófűtéssel megoldott. Internorm prémium minőségű nyílászárók kerülnek beépítésre. 


A ház okosotthon megoldással ellátott. A 43 nm-es emeleti teraszon egy Hydropool öntisztítós jakuzzi, és egy 5x3 méteres elektomos, szélérzékelős napellenző kerül elhelyezésre. A földszinti terasz 37 nm és közvetlen összeköttetésben áll egy 7x3,5 méteres, elektromos rolóval és külön hőszivattyúval ellátott medencével és egy szaunával. Az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba áll rendelkezésre. A remek építészmunka tágas, verőfényes tereket eredményezett és minden szobából és teraszról élvezhető a csodás panoráma. A konyhában is magas minőségű gépesítés valósul meg ( Miele konyhagépek és mosó-szárítógép, Liebherr hűtő) Az udvarban a parkolás két személyautó számára biztosított.  


A ház a vitorláskikötőtől, a strandtól és a vasútállomástól 2,1 km távolságra található, aszfaltúton megközelíthető. 
A balatoni északi partszakasz gyöngyszeme Alsóörs, a Somlyó-hegy oldalára épült ősi település. Vendégváró üdülőhely hatalmas fövenystranddal, selymes vízzel, kényelemmel. Élményszerű látványt kínál az ősközség vöröskőből rakott patinás parasztportáival, régi házaival. A határban számos szőlőbeli borház, barátságos pince római kori alapfalakra épült. Nyaranta gazdag szórakoztató és kulturális programok, zenei események, képzőművészeti kiállítások, a sportcsarnokban és szabad téren különféle sportrendezvények kerülnek megrendezésre. A környék vonzó turistaparadicsom, ahol élmény az idő mulatása…  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!