CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK TERVEZŐASZTALRÓL ELADÓK!

HELY: CSOPAK

IRÁNYÁR: 56,9 millió Ft

Alapterület: 64 nm

Típus: Lakás

Csopak a Balaton keleti medencéjének északi partján fekszik, a Veszprémet a Balatonnal összekötő festői Nosztori-völgy szájánál. Ma a község nagyon kedvelt üdülőhelyként és borvidéke központjaként él a köztudatban. 


Ezen a gyönyörű településen kínáljuk eladásra az újépítésű 3 szobás lakásokat, tervezőasztalról! Csodás környezetben kezdődött meg ennek a 4 lakásos, kétszintes társasháznak az építése, várható átadás 2021. vége. Remek elhelyezkedés, strand 1 km távolságra, vasútállomás, üzletek, orvosi rendelő, posta 5 perc sétával elérhető. Állandó lakhatásra, nyaralásra, de akár kiadásra is tökéletes ! A 667 nm-es telken épül fel a mai kor követelményeinek megfelelő magas műszaki színvonalon a ház (AA++ ), melynek földszintjén és tetőterében 2-2 lakás lesz kialakítva. Minden lakás 3 szobás, (amerikai konyhás nappalival ), fürdő és WC külön. A földszinti lakásokhoz hatalmas, 31 nm-es terasz, az emeleti lakásokhoz 4, 23 nm-es erkély tartozik kellemes dél-keleti tájolással. A gázcirkós fűtés mellett inverter hűtő-fűtő klíma is használható lesz a lakásokban. 


Az ár kulcsrakész állapotot tartalmaz, minőségi alapanyagok felhasználásával.(a burkolatok egyénileg választhatóak) 


A 308 nm-es zöldterület parkosítása és öntözőrendszerrel történő felszerelése a lakások átadásával egyidejűleg meg fog valósulni. Az autók elhelyezésére kültéri, udvari beállók szolgálnak majd, melyek kötelezően megvásárolandók, 1, 5 mFt áron. 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!