REMEK LOKÁCIÓVAL HOSSZABB TÁVÚ BEFEKTETÉS BALATONFÜREDEN

HELY: Balatonfüred

IRÁNYÁR: 79 millió Ft

Alapterület: 1290 nm

Típus: Telek

Festői környezet és romantikus hangulat fogadja a Füredre érkezőket a Balaton északi partjának múlt korokat idéző városában. Itt a múlt és a jelen kivételes harmóniában van együtt. Az utóbbi évek során megvalósított színvonalas, a műemlékvédelem szempontjait is szem előtt tartó fejlesztések miatt az északi part fővárosa Hild-építészet díjat kapott. 


Ebben a csodás városban kínálunk eladásra, egy hosszabb távú befektetésre kiválóan alkalmas, 1290 nm-es partközeli (400 m távolság) telek + pinceingatlant, melynek remek elhelyezkedése többféle lehetőséget is nyújt a hasznosításra új tulajdonosának. A város külterületének és üdülőövezetének határán fekvő ingatlan „zártkerti művelési ág alól kivett terület és pince”, tehát kifüggesztést nem igényel. 


A telken 2000-ben egy 150 nm-es pince ingatlan épült, mely statikailag stabil, kiváló állapotú így tökéletes alapként szolgálhat majdan egy új épületnek, ha az építési szabályzat ezt lehetővé teszi. 
A terület Mkl építési övezet, amely a jelenlegi HÉSZ szerint sajnos egyenlőre még nem bővíthető, mert csak az 1500 nm-t meghaladó területen lehet 3%-ban építeni (szőlő- vagy gyümölcsös 80%-ban történő betelepítése mellett) . A rendezési terv ezen a területen új utcákat jelölt ki . 
Közművek : gáz a telken belül, víz , villany bekötve , csatorna az utcában Aszfaltúton megközelíthető 


Az ingatlan a múlt évben még méltán kedvelt, „bejáratott”, nagy forgalmú étteremként üzemelt. 120 nm fedett és 100 nm nyitott terasszal rendelkezik. Tulajdonosa 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítást végzett, melynek eredményeképpen egy hangulatos, igényes, jól felszerelt vendéglátóegység működhetett itt évekig a vendégek maximális megelégedésére. Ez a pince akár egy szaunát, jakuzzit is tartalmazó pihenő, wellness helyiség, + a teljes kikapcsolódást biztosító szórakozó helyiség is lehet : billiárddal, tv szobával, bárpulttal, autentikus borozó résszel … A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. 


Remek lokáció : a Kisfaludy Strand 400 m, a Tagore sétány 800 m, buszmegálló 300 m, az arácsi vasútállomás, üzletek 800 m távolságban elérhetőek. 


Ez az ingatlan egyedi lehetőség a városban! Akár saját célra nyaralóingatlan kerül kialakításra, de természetesen eredeti funkcióját megtartva is jövedelmező befektetés lehet! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!