top of page

BEFEKTETŐK FIGYELEM! CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: CSOPAK

IRÁNYÁR: 159 millió Ft

Alapterület: 210 nm

Telekméret: 851 nm

Típus: Családi ház

BEFEKTETŐK FIGYELEM! CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ 


Sokoldalú hasznosításra kínáljuk eladásra ezt a 3 lakóegységgel rendelkező családi házat Csopak belterületén. Tulajdoni lapon : „kivett lakóház, udvar”. 


Jelenleg 2 lakásból áll, de akár négy lakás is könnyedén kialakítható. Külön bejárattal rendelkeznek (igény szerint összenyithatóak) . A ház alsó szintjén szépségszalon működött az elmúlt időszakban, de természetesen ez a lakrész is alkalmassá tehető állandó lakhatásra. További bővítési lehetőségként a tetőtér is beépíthető, ahonnan már balatoni panoráma is látható lehet. 


A teljes belső gépészeti és elektromos felújítás néhány éve megvalósult, új kondenzációs gázkazán lett beépítve. A víz-, villany- és fűtésrendszer szintenként leválasztásra került. 


Az elmúlt évben került sor a teljeskörű külső felújításra, melynek során a homlokzat hőszigetelést, a tető pedig új cserépfedést kapott. Az összes nyílászáró cseréje is megvalósult (3 rétegű hőszigetelt üveggel, műanyag ). Klímaberendezés is elhelyezésre került. 


A 851 nm-es gyönyörű, ősfás telken az udvar térkővel történt burkolása is megtörtént. Több autó kényelmes elhelyezésére alkalmassá vált. A hátsó udvarban egy garázs is található. 


Kis ráfordítással új tulajdonosa a saját igényei szerint alakíthatja ki a házat. Akár több generáció kényelmes együttélésére is alkalmas, vagy – elhelyezkedése miatt – akár a hosszútávú, akár a nyári időszakban a rövidtávú kiadásra is tökéletes választás lehet. De aki saját vállalkozását szeretné otthon kialakított irodában/üzletben működtetni, az alsó szint erre remek lehetőséget ad. 


A strand 2 km távolságra, vasútállomás 1,3 km távolságra. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page