top of page

TÓTVÁZSONYBAN GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK, TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ

HELY: TÓTVÁZSONY

IRÁNYÁR: 228 millió Ft

Alapterület: 240 nm

Telekméret: 3800 nm

Típus: Családi ház

TÓTVÁZSONYBAN GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK, TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ 


A 3867 nm-es rendezett, parkosított telken álló, 100 éves két parasztház az elmúlt évben befejezett teljeskörű felújítás után nyerte el végső képét. 
A teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, a tető cserélve lett, egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a hő-és vízszigetelés is megvalósult. A belső terekben is magas színvonalú esztétikai és műszaki felújítás történt. Jelenlegi tulajdonosai aprólékos keresgéléssel válogatták össze a berendezési tárgyait. 


A két külön bejáratú összkomfortos lakrészt fedett terasz köti össze, mindkettőben 3-3 hálószoba található. 
A két melléképület még választható funkciójú, akár egy másik önálló apartman, vagy wellnes részleg kialakítására is tökéletesen megfelelnek (víz, csatorna oda is bevezetésre került). Az egyikben található a szauna. 
A fűtés gazdaságosan működő elektromos panelokkal biztosított, valamint egy svájci gyártmányú kandalló is elhelyezésre került. 


A kertben található egy 200 nm-es kerti tó stéggel és vízforgatóval, de kültéri fürdődézsa, szauna, kültéri zuhany is a kikapcsolódást szolgálja. 
A lovak számára kialakított karám és a tovább bérelhető szomszédos telken álló istálló a lovassport szerelmeseinek is kitűnő lehetőséget biztosít. 


A terület 340 m tengerszint feletti magasan fekszik, a kertből csodálatos tájpanorámában és páratlan naplementékben gyönyörködhetünk Kab-hegy felé. 


Jelenlegi tulajdonosai airbnb jellegű kiadással e ház egy részét, az utcafronti apartmant hasznosították, nagyon kedvelt volt a külföldi vendégek körében is! 


Hangulatát és magas minőségét tekintve egyedülálló ingatlan a környéken ! 
A képek önmagukért beszélnek. 
Belterületi, több helyrajzi számon nyilvántartott, tehermentes ingatlan. 


Minden igényt kielégítő remek lehetőség akár vendégházként, akár nyaralóként vagy állandó lakhatásra is. 

Tótvázsony a Balatontól északra, a megye székhelyétől, Veszprémtől 14 km-re, a Bakony lábánál fekszik, a Balaton-felvidék egyik festői szépségű medencéjében, a Vázsonyi-medence keleti részén. Balatonfüredtől 10 kilométer távolságra található. A falutól északra a Balaton-felvidék nyúlványát képező Csatár-hegy, és hegyes-völgyes erdővonulatok találhatók. Határát átszeli a Vázsonyi-Séd patak. Hangulatos, békés Balaton felvidéki település. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page