top of page

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: ZÁNKA

IRÁNYÁR: 159,9 millió Ft

Alapterület: 180 nm

Telekterület: 639 nm

Típus: Családi ház

ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ 

Az ár az emelt szintű szerkezetkész állapotot tartalmazza: 
külső színezés és belső vakolás,tető, bádogozás,külső nyílászárók,kertkapu. 
Nincsenek az árban a belső nyílászárók, szaniterek, burkolatok, kapcsolók, kapumozgató motor, pince és a kerti kőház felújítása, térkövezés és a hőszivattyú. 

Zánka központjában eladó ez a kétszintes, 180 nm-es családi ház, amely – megtartva az előzményépületből a régi 30 nm-es pincét - kerül teljes újjáépítésre. Belterületi lakóingatlan, szép balatoni panorámával ! A házban 4 külön bejáratú hálószoba és egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba kerül kialakításra. A földszint nettó alapterülete 110 nm, a tetőtér pedig 70 nm. Mindkét szinten tágas (18 nm-es) panorámás teraszok lettek elhelyezve, melyekről páratlan balatoni panoráma látható.  


A ház a kor magas műszaki és esztétikai követelményeinek maximálisan megfelel. Fűtése/hűtése hőszivattyúval megoldott. BB energetikai besorolás. A ház 44-es Wienerberger okostéglával, monolit födémmel, antracit színű tetővel épül. A 639 nm-es, 14 m széles telken áll egy kb. 40 nm-es régi kőház, melynek funkciója választható, felújítása az új tulajdonos feladata. A személyautók parkolására az udvaron van lehetőség. Tervezett átadás 2022. nyár. Elhelyezkedése : a strand és a vasútállomás 1,4 km, 20 perc kényelmes sétatávolságra, buszmegálló, közért 50 méterre található. 


Zánka a Nivegy völgy és a Káli medence kapuja. A települést északkelet felé elhagyva kezdődik a Nivegy völgy, ahol a térség legjobb szőlői találhatók. Zánka bárkinek lehet a Jolly Joker, mert régiós központként bármerre indulunk elképesztő mennyiségű látnivalót és programlehetőséget találunk, de tökéletes helyszín a nyugodt nyári pihenés kedvelőinek is. 


Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page