top of page

BALATONSZEPEZDEN BALATONI PANORÁMÁS ÜDÜLŐÖVEZETI TELKEN ÁLLÓ KÖNNYŰSZERKEZETES IKERHÁZFÉL PROJEKT ELADÓ

HELY: Balatonszepezd

IRÁNYÁR: 50 millió Ft

Alapterület: 41 nm

Telekméret: 400 nm

Típus: Eladó nyaraló

BALATONSZEPEZDEN BALATONI PANORÁMÁS ÜDÜLŐÖVEZETI TELKEN ÁLLÓ KÖNNYŰSZERKEZETES IKERHÁZFÉL PROJEKT ELADÓ 

Szepezdfürdőn kínáljuk eladásra ezt a 800 nm-es (20 m X 40 m) szép fekvésű, balatoni panorámás üdülőövezeti telken épülő könnyűszerkezetes ikernyaraló felet. (A teljes telekterület osztatlan közös tulajdonban marad az ikerház másik tulajdonosával, mindkét házrész eladó) 

Az üdülő épület két önálló, különbejáratú egységből áll, amelyek rendelkeznek egységenként egy-egy konyha-étkezővel, egy galériás hálószobával és egy fürdőszobával. A szobához nagy méretű fedett terasz csatlakozik. Az egységeket egy 8,4 m2-es „kerti tároló” helyiség köti össze. 

Az ikerházfél természetesen egyedi víz- és villanyórával lesz ellátva, a szennyvízelvezetés zártrendszerű tárolóval oldható meg. 

Helyiségei : szoba 18,36 m2 (hajópadló) – a galérián hálórész kialakításával - , konyha-étkező 6,80 m2 (kerámia burkolat) ,fürdő 3,24 m2 (kerámia burkolat), fedett terasz 18,00 m2 . Kerti tároló 4,2 m2 (kerámia burkolat) 
Műszaki tartalom:  
- Nyílászárók: műanyag szerkezetűek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel 
- A külső fal 10 cm EPS hőszigetelést és 0,4 cm Dryvit vakolatot tartalmaz 
- A tető antracit színű cserép fedésű  
- A szennyvíz gyűjtése zárt szennyvíz tárolóval lesz megoldva. A csapadékvíz egy zárt 6 m3 -es műanyag ciszternába kerül bevezetésre  
- a meleg vizet egy-egy darab 120 literes HAJDÚ elektromos bojlerrel állítja elő a padlástérben  
- a nappaliban a hűtés és fűtésre egy AIRWELL 4,5 kW hűtési teljesítményű klíma lesz elhelyezve 

A kivitelezés 6 hónap alatt kulcsrakészen megvalósulhat. 
Az ár a kulcsrakész állapotot tartalmazza, az utcafronton egy kapu, a telken belül egy térkövezett autóbeálló a vételár része. Valamint egy gépesítéssel ellátott (hűtőszekrény, mikrosütő, szagelszívó, főzőlap és mosogatógép) IKEA minikonyha is a vételár részét képezi. 

Referenciaházat tudunk mutatni. A fotók között ezt is megtalálja. 

A szomszédos – nem panorámás – eladó telken ugyanez a projekt megvalósítható, érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Ennek ára : 45 mFt/ ikerházfél. Ezért nagyobb családnak, baráti társaságnak is kiváló, de kiadásra is tökéletes választás. 

Elhelyezkedés : Szepezdfürdői strand 1,3 km, vasútállomás és buszmegálló 800 m távolságra. 

Csend, nyugalom, panoráma 

Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. A település báját a természetközeliség és a nyugalom adja, és jó célponttá teszi a kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek. Ugyanakkor az éttermek, üzletek, szórakozóhelyek, a strand is gyorsan elérhető. Balatonszepezd három részre tagolódik: középen van a falu, ahol a helyiek élnek, nyugatra található Szepezdfürdő, keletre a Viriusztelepnek nevezett nyaralótelep fekszik. Minden településrészhez önálló strand tartozik. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page