BALATONALMÁDIBAN PANORÁMÁS, HÁROMSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: BALATONALMÁDI

IRÁNYÁR: 95 millió Ft

Alapterület: 128

Telekterület: 476 nm

Típus: Eladó családi ház

BALATONALMÁDIBAN PANORÁMÁS, HÁROMSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ 


1985-ben épült ez a három szinten 128 nm alapterületű jó állapotú tégla családi ház, melynek erkélyeiről gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra és a környező hegyekre.  


A jelenleg 5 külön bejáratú szobás, duplakomfortos, 2 konyhával rendelkező ház két generáció kényelmes együttélésére is alkalmas. A helyiségek funkciójának megváltoztatásával számos lehetőség nyílik az épület hasznosítására. A külön bejárattal is rendelkező alsó szint tökéletesen alkalmas lehet pl. iroda, szépségszalon, rendelő kialakításra is. Ezt az épület városon belüli elhelyezkedése is támogatja. Könnyen (aszfaltos úton) megközelíthető helyen fekszik, a buszmegálló szinte a kapuban, a városközpont, busz- és vasútállomás 10 perc sétatávolságra, 1 km-re elérhetőek, a piac és egyéb üzletek ennél közelebb is találhatóak. 


A ház külső hőszigeteléssel rendelkezik, fűtése gázkazánról illetve alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazánról megoldott. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Jelenlegi tulajdonosa számos felújítást már elvégzett, a nyílászárók és árnyékolók részleges cseréje, néhol a burkolatok cseréje már megvalósult. 


Az udvarban több autó egymás mögötti parkolása is lehetséges, de mobilgarázs is rendelkezésre áll. A kertben termő gyümölcsfák mellett egy nagy hozamú (kitisztításra váró) kút is található. 


A ház egyik legnagyobb értéke a tágas teraszokról nyíló csodás panoráma, ahol minden este naplementében gyönyörködhetünk és a Balaton irányában Siófokig ellátni! 
Gyors birtokba adás lehetséges! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!