top of page

BALATONKENESÉN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: BALATONKENESE

IRÁNYÁR: 74,2 millió Ft

Alapterület: 123 nm

Telekterület: 540 nm

Típus: Családi ház

BALATONKENESÉN CSALÁDI HÁZ ELADÓ 


A Balaton északkeleti végén, Budapesttől kb. 100 km-re festői környezetben találjuk az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelyét, Balatonkenesét. A várost három oldalról szőlőhegyek, a negyedik oldalról pedig a Balaton határolja. A Budapest felől érkezőknek itt tárul fel először a tó szépsége. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható, kedvező időjárás esetén a tájkép minden évszakban látványos. 


Ezen a szép településen vált eladóvá ez a 1995-ben, téglából épült kétszintes családi ház, 540 nm-es telken.  
A ház csendes környéken - ahol jellemzően nyaraló- és állandó lakhelyként használt házak állnak vegyesen -, aszfaltúton, könnyen megközelíthető helyen fekszik. A közelben szép túraútvonalak húzódnak, a Soós-hegyi kilátó fél óra sétával elérhető. Természetközeliségét a kertben álló, nyáron hűst adó magas fák biztosítják. 


Tulajdoni lapon: belterület, „kivett lakóház, udvar” elnevezésű ingatlan. 
118,25 nm (+ 10,68 nm terasz) alapterületű, optimális elosztású, 2+2 szobás kialakítású jelenleg, de könnyen 3 + 3 szobássá alakítható! 


A földszinten a következő helyiségek kerültek elhelyezésre: előszoba lépcsőfeljáróval, 28 nm-es észak-keleti tájolású nappali teraszkapcsolattal, konyha + étkező, kamra, fürdőszoba, WC, és garázs. 
A garázs 2,4 m széles, egy belső ajtóval közvetlenül kapcsolódik a lakótérhez, ezért egyszerűen megoldható a funkcióváltás, akár tárolóként, lakószobaként is hasznosítható, de egy szaunás wellnes helyiség (a víz közvetlenül a szomszédos wc-ből könnyen átvezethető) vagy egy játszó szoba is kialakítható benne. 
A tetőteret jelenlegi tulajdonosai még nem használták, az ott lévő fürdőszoba kiépítése az új tulajdonos feladata. Az itt lévő helyiségek : 2 db félszoba, WC, fürdőszoba és egy tágas, verőfényes 24 nm-es nappali, amely az eredeti terven két külön lakószobaként szerepel, tehát egyszerűen leválasztható igény szerint. Innen lehet kilépni az emeleti loggiára.  


A házban akár két külön bejáratú önálló lakást is ki lehet alakítani, így két generáció kényelmes együttélését tudja biztosítani, de kiadásra is tökéletes választás. 


A ház minden helyisége ablakos, az ablakok redőnnyel, az ajtók zsalugáterrel ellátottak. Sofa ablakok kerültek beépítésre. A ház cserépfedéssel rendelkezik.

 
Fűtését és melegvíz ellátását egy Saunier Duval gázcirkó biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. 
A földszinti nappaliban egy fafűtésű lemezkályha áll, annak helyére akár egy hangulatos kandalló is beépíthető. 
A kertben az öntözéshez egy fúrt kút is rendelkezésre áll. Autóparkolásra az udvarban van lehetőség. 
Összközműves ingatlan : víz, villany, csatorna és gáz is bevezetésre került. 


Amennyiben új tulajdonosa a ház átépítésében gondolkodik, a helyi építési szabályzat Lke-4 övezetének rendelete vonatkozik rá, mely alapján az alapterület még bővíthető. 


Tehermentes, gyorsan birtokba adható ingatlan. 


Elhelyezkedése : horgász kikötő 3 km, hajókikötő 2 km, Vak Bottyán strand 2,4 km, Kenese központja, üzletek, pékség, éttermek 1,4 km, buszmegálló 250 m, vasútállomás 2,1 km távolságra érhetőek el. 
A ház esztétikai felújítása után gyönyörű otthona vagy nyaralója lehet új tulajdonosának. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page