MINŐSÉG, STÍLUS, BEFEKTETŐKNEK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: BADACSONYTOMAJ

IRÁNYÁR: 250 000 EUR

Alapterület: 50 nm

Telekterület: 568 nm

Típus: Eladó üzlethelyiség

MINŐSÉG, STÍLUS, BEFEKTETŐKNEK TÖKÉLETES VÁLASZTÁS 


Az egyik legjobb példa arra, mit érdemes kezdeni a balatoni „retróval” : az értéket megőrizni és feltölteni érdekes tartalommal. Ezt tették tulajdonosai és üzemeltetői ezzel a badacsonytomaji borbárral, ahol adott egy karakteres helyszín, egy művészi igénnyel megformált borlap, oldott hangulatú kóstolók, és ha még pazar badacsonyi kilátás is társul az élményhez, akkor garantált a siker. (9.5 pontos kiváló értékelésű vendéglátó egység)  


Az országos figyelemnek örvendő borterasz élő példája annak, hogy a megörökölt dolgokat nem kell a felismerhetetlenségig átépíteni, elég új élettel, színekkel, programokkal megtölteni. 


Az 1957-ben épült különleges ház tervezője az Ybl-díjas építész, Callmeyer Ferenc volt. Mai nívóját a 2016-ban történt felújítása során érte el. 


A ház 50 nm alapterületű, 120 nm-es hangulatos terasz egészíti ki. A telek 568 nm, az épület mögött kapuval zárható udvar ad lehetőséget az autóparkolásra. A terasz akár egy üvegfalas megoldással egész évben használhatóvá tehető. 
Tulajdoni lapon: kivett vendéglő, udvar 


A borbár üzemeltetésére 2023. december 31-ig érvényes bérleti szerződés vonatkozik. Kizárólag ezzel együtt eladó! 
Elhelyezkedése remek: Badacsonytomaj központjában, mindössze 300 méter választja el a borteraszt a település vasútállomásától, de a 71-es úton autózók is egyszerűen elérhetik. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!