top of page

CSOPAKON PARTKÖZELI REMEK ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: CSOPAK

IRÁNYÁR: 229 millió Ft

Alapterület: 186 nm

Telekterület: 996 nm

Típus: Családi ház

CSOPAKON PARTKÖZELI REMEK ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ ELADÓ 


A csopaki strand közelében vált eladóvá ez a 186 nm alapterületű kétszintes ház, melynek emeleti erkélyéről nézve megcsillan a Balaton víztükre! 


A 2006-ban kezdődő teljes felújítás gyakorlatilag a ház újjáépítését jelentette, mert az alapok és a pinceszint kivételével szinte teljesen új épület lett kialakítva, a kor műszaki színvonalának megfelelően, rendkívül igényesen. 2011-ben fejeződött be az újjáépítés. A földszinten egy nappali, konyha, egy hálószoba, fürdőszoba, WC került elhelyezésre, az emeleten pedig nappali, konyha, két hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet. A földszinti 320 cm-es belmagasság, a déli tájolás világos tereket hozott létre, a beépített anyagok, a konyha kialakítása és az ízléses cserépkályha az épület eleganciáját nyújtja az érkező számára. A korszerű (12 cm-es) homlokzatszigetelés, a tetőn elhelyezett napkollektor gazdaságos rezsiköltséget garantál. Nyílászárói is korszerűek, fából készültek, redőnnyel ellátottak. Fűtése Viessmann gázkazánnal megoldott (radiátorokkal és padlófűtéssel kombináltan) és opcionálisan egy vízteres cserépkályha is rendelkezésre áll. Szép és magas minőségű burkolatok, egyedi bútorok kerültek beépítésre. A személyautók elhelyezésére egy két férőhelyes garázsban van lehetőség, amely közvetlenül az utcáról nyílik (Hörmann elektromos garázskapuval). 


A parkosított, rendezett telek mérete 996 nm. Automata öntözővel ellátott.  
Elhelyezkedése : a strand, az éttermek, a kikötő, a vitorlás klub néhány perces sétával elérhetőek. 


Páratlan befektetési lehetőséget nyújt ez az ingatlan, akár saját célra, akár szálláshelyként történő hasznosításra gondol új leendő tulajdonosa! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk is csopaki valamint építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page