ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ASZÓFŐN, ÖRÖKPANORÁMÁVAL A TIHANYI-FÉLSZIGETRE ÉS A BALATONRA

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: ASZÓFŐ

IRÁNYÁR: 129 millió Ft

Alapterület: 125 nm

Telekterület: 1203 nm

Típus: Újépítésű családi ház

Aszófő a Balatonpart értékes, sajátos hangulatú települése, természeti-, táji értékekben igen gazdag. Területének körülbelül fele védett, melyek a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartoznak.

Itt kínáljuk eladásra – hasonló újépítésű házak környezetében -  ezt a csodás elhelyezkedésű, 2020-ban épült családi házat, melynek nappalijából és teraszáról  páratlan örökpanoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre és a Balatonra!

Balatonfüredtől való távolsága mindössze 6 km, tehát állandó lakhatásra illetve nyaralás céljára is kiváló! Vasútállomás és buszmegálló 5 perc sétával elérhető!

Az épület 1203 nm-es telken , 125 nm-es alapterülettel valósult meg, melyben 3 hálószoba, és egy amerikai konyhás nappali , 2 fürdőszoba, szauna, gardróbhelyiség, és kamra is helyet kapott, optimális elrendezéssel.

Tágas terek, ízléses burkolatok és szaniterek, a 280 cm-es belmagasság teszik hangulatossá a házat.

Egyedi gyártású 3 rétegű fa nyílászárók, panorámaablakok, elektromos redőny, szúnyogháló, és a mai kor elvárásának megfelelően hőszivattyú került beépítésre.

A kertben egy 10 m X 3 m-es úszómedence is helyet kapott, de a csodás sajkodi- illetve az örvényesi strand is 3 km-es távolságban gyorsan elérhető.

Az irányár a jelenlegi készültségi foknak megfelelő, jelenlegi tulajdonosa vállalja a kulcsrakész állapotra történő kivitelezést is igény szerint, ez kb. áprilisra meg is valósulhat.

Hívjon bizalommal a részletekért!

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!