RÉVFÜLÖPÖN TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ, FŰTHETŐ NYARALÓ ELADÓ

HELY: RÉVFÜLÖP

IRÁNYÁR: 85 millió Ft

Alapterület: 82 nm

Telekterület: 486 nm

Típus: Eladó nyaraló

RÉVFÜLÖPÖN TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ, FŰTHETŐ NYARALÓ ELADÓ 


Révfülöpön, egy hangulatos zsákutca végén - ahol már átmenő forgalom nincs - , hasonló, rendezett nyaralóingatlanok szomszédságában kínáljuk eladásra ezt a kifogástalan állapotú, 2001-ben épült kétszintes nyaralót, amely 486 nm-es telken áll. Ez a terület még azoknak is ideális és jól kezelhető, akik nem szeretnék szabadidejük nagy részét kertrendezéssel tölteni. 


A ház optimális elosztású, jól megtervezett és igényesen kivitelezett. A földszinten 35,64 nm-en kapott helyett a tágas, világos amerikai konyhás-nappali-étkező és egy WC. kézmosóval. Az emeleten pedig 3 külön bejáratú hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A ház 25 nm-es csodás , déli fekvésű fedett terasszal rendelkezik, melyre a nappaliból lehet kilépni. A kertben egy faház szolgál a kerti eszközök, kerékpárok stb. tárolására. 
A ház fűtését és melegvíz-ellátását gázcirkó biztosítja, a hőleadás radiátorokkal megoldott. A korszerű fűtésrendszer, a jó minőségű (és szúnyoghálóval ellátott) fa nyílászárók, a 38 cm-es téglafal lehetővé teszi, hogy egész évben használható az ingatlan. 
A ház ablakai ráccsal ellátottak és ezenfelül egy távfelügyelethez bekötött riasztórendszer is szolgálja a védelmet. 

 

Elhelyezkedése kitűnő, a Császtai strand 1 km, Révfülöp központja, éttermek, közért, hajóállomás 1,8 km távolságban elérhetőek. 


Ritka az ilyen minőségű ingatlan! 


Révfülöp a Balaton északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a Fülöp hegy lábánál található üdülőtelepülés. A Balaton és a 71. sz. út közötti részen a közparkok, kikötő, a szórakozóhelyek többsége, valamint a Szigeti strandfürdő és a Császtai strand terül el. A 71. sz. főút feletti terület lakó és pihenő övezet, középületekkel, szolgáltató egységekkel. A Fülöp-hegy lejtőin történelmi szőlőterület, a meredekebb részeken erdőterületek terülnek el. A hegyoldal nyaralókkal, faverandás polgári villákkal tarkított szőlő lankáin termelik a minőségi borokat. Kedvelt, hangulatos település. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!