DÖRGICSE ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES, CSENDES BELTERÜLETÉN, GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

HELY: DÖRGICSE

IRÁNYÁR: 45 millió Ft

Alapterület: 1503 nm

Típus: Eladó telek

DÖRGICSE ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES, CSENDES BELTERÜLETÉN, GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ 


A majd háromszáz lelket számláló kis falu, Dörgicse Balatonakalitól 4 km-re, míg Balatonfüredtől 17 km-re található. A tájképi, természeti értékekben bővelkedő falu népszerűvé vált a kirándulók és a Balatonnál nyaralók körében: amellett, hogy jól megközelíthető, a Dörgicsei-medence körüli magaslatokról gyönyörű panoráma nyílik a Balaton-felvidékre. Híres szőlőtermő terület, jó borai keresettek. Kultúrtörténeti értékei egyedülállók, szakrális öröksége mellett védett népi épületek, lakóházak és pincék is gazdagítják. Itt még visszaálmodhatjuk azt a csodaszép békességet, ami a Balaton-felvidék legfőbb értéke!  


Itt vált eladóvá ez az 1503 nm-es belterületi építési telek, amely aszfaltúton könnyen megközelíthető. 33 m széles körbekerített terület. A telek minden pontjáról szép tájpanorámában gyönyörködhetünk. A környezetre jellemző, hogy hatalmas méretű telkek lettek kialakítva, melynek eredményeképpen az épületek kellő intimitása garantált. A telek szép, tájjellegű családi házak illetve nyaraló ingatlanok környezetében fekszik. Tulajdoni lapon : „kivett beépítetlen terület” Övezeti besorolása Lf3 (falusias lakóterület) amely a rendezési terv szerint a következő beépíthetőséget engedélyezi : egy telken legfeljebb két épület helyezhető el, 2000 nm-nél kisebb telken csak egy lakás építhető - a beépítettség legnagyobb mértéke 20%, de legfeljebb 300 nm, - oldalhatáron álló beépítési mód - az építménymagasság legnagyobb mértéke 4,2 m - a zöldfelület legkisebb mértéke 60% - terepszint alatti beépítés legnagyobb mértéke 30% - 5-6 m kötelező előkert tartása elvárt Az összes közmű az utcában, közvetlenül a telek előtt elérhető.  


Ritka az ilyen jó adottságú telek a környéken!  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!