BALATONKENESÉN PARTKÖZELI NYARALÓ ELADÓ

HELY: BALATONKENESE

IRÁNYÁR: 83 millió Ft

Alapterület: 125 nm

Telekterület: 662 nm

Típus: Nyaraló / Családi ház

Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében fekszik, Budapesttől kb. 100 km-re, a Kenesei-magasparton. A balatoni települések között különleges fekvésű, hiszen Balatonakarattyán kívül az egyetlen olyan Balaton parti település, amely igazából sem nem déli, sem nem északi parti. 


A város partközeli területén vált eladóvá ez a 70-es években épült nyaraló, amely két lakóegységet foglal magában. 
A 662 nm-es telken épült kockaház, a mai kor trendjének megfelelő „minimál” stílusú építménnyé könnyen átalakítható. A jelenlegi épület felújításra szorul, de statikailag rendben van, nem vizesedik.  


A 125 nm összes hasznos alapterületen, két szinten 6 szoba, két fürdőszoba, külön WC-k, és két konyha került kialakításra. Minden helyiség tágas, világos. A felső szint külön bejáratú, külső lépcsőn közelíthető meg. A kert végében 25 nm-es tároló is található. 


Az épület fűtését a telken már bent lévő, de a házba még be nem vezetett gázzal meg lehet oldani, ehhez kialakított kémény is rendelkezésre áll. 


A ház Üh5 hétvégi házas építési övezetben található, ahol a legnagyobb beépítettség mértéke 15%, szabadon álló beépítési móddal, 4,5 m építménymagassággal, 65% minimális zöldfelülettel. Lakóépület, szálláshely, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó funkciójú épület is elhelyezhető. 
A ház elhelyezkedése remek, a szabadstrand 400 m, a Honvéd-üdülő 300 m, a vitorlás kikötő 650 m, buszmegálló 280 m távolságra. 


Felújítását követően tökéletes lehetőség nyaralásra illetve szálláshelyként kiadásra is! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!