BALATONI PANORÁMÁS 3000 NM-ES MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET DÖRGICSÉN

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: DÖRGICSE

IRÁNYÁR: 20 millió Ft

Alapterület: 3000 nm

Típus: Mezőgazdasági terület

A Balaton-felvidék csodálatos erdőkkel, szőlőkkel borított dombjai közt fekszik a majd háromszáz lelket számláló kis falu. Balatonakalitól a település 4 km-re, míg Balatonfüredtől 17 km-re található. A tájképi, természeti értékekben bővelkedő falu népszerűvé vált a kirándulók és a Balatonnál nyaralók körében: amellett, hogy jól megközelíthető, a Dörgicsei-medence körüli magaslatokról gyönyörű panoráma nyílik a Balaton-felvidékre. 


Itt vált eladóvá ez a gyönyörű balatoni panorámával rendelkező 3000 nm-es terület, amely aszfaltúton megközelíthető, az utolsó 50 méter jó minőségű murvás út. A telken villany van, kútfúrásra jelenlegi tulajdonosa engedéllyel rendelkezik. (építészeti terv is készült) 


A tulajdoni lapon zártkert/szőlő megevezésű ingatlan, Mk övezetben , amely a következő beépíthetőséget engedélyezi: - 2700 m2-nél nagyobb telek mezőgazdálkodási célú épülettel beépíthető - a beépítettség legnagyobb mértéke 3%, de legfeljebb 200m2 - a legnagyobb építménymagasság 4,2m, de – az oromzat kivételével – egyetlen homlokzatrész sem haladhatja meg az 5,5m-t - oldalhatáron álló beépítési mód - akkor beépíthető, ha a terület 80%-a szőlővel telepített 


A közvetlenül szomszédos 3197 nm-es terület (szőlő) is eladó, amelyen egy felújítandó pince-présház áll, ennek ára 25 mFt. Mindkettő megvásárlásával egy gyönyörű panorámás, könnyen megközelíthető birtok új tulajdonosa lehet. 

 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!