BALATONFÜREDEN JÓ ÁLLAPOTÚ, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ

HELY: BALATONFÜRED

IRÁNYÁR: 59,9 millió Ft

Alapterület: 74 nm

Típus: Eladó lakás

BALATONFÜREDEN JÓ ÁLLAPOTÚ, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ 


Balatonfüred kedvelt városrészében, a Noszlopy Gáspár utcában kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú, keleti tájolású, 74 nm-es, nappali + 3 hálószobás lakást, egy rendezett háromszintes, csúsztatott zsalus technológiával épült (a belső válaszfalak téglából épültek) társasház harmadik (záró) szintjén. 


Az épület szigetelt, folyamatosan karbantartott. Nagy előnye, hogy szintenként csak 2 lakás található benne. A földszinten közös tároló is biztosított. A környéken ingyenes a parkolás. 


A lakás részlegesen felújított, melynek keretében – többek között – egy amerikai konyhás nappali (erkélykapcsolattal) került kialakításra, így a korábbi konyha helyiségből még egy hálószobát sikerült létrehozni. A lakás klimatizált, műanyag nyílászárókkal– redőnnyel és szúnyoghálóval – ellátott. Két WC, kamrahelyiség is található benne. 


Fűtése: egyedi mérős távhő 


A környék infrastruktúrája kiváló. Óvoda, iskola, bölcsőde, üzletek 1 km távolságban, a balatonfüredi móló 2 km-re elérhetőek. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!