top of page

BADACSONYÖRSÖN BELTERÜLETI, MEGOSZTHATÓ ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

HELY: BADACSONYTOMAJ

IRÁNYÁR: 110 millió Ft

Telekterület: 4619 nm

Típus: Telek

BADACSONYÖRSÖN BELTERÜLETI, MEGOSZTHATÓ ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ 

Badacsonyörs csendes részén, két utcára nyíló, aszfaltúton könnyen megközelíthető, 4619 nm-es telket kínálunk eladásra. A telken jelenleg két bontandó ház áll, az egyik alatt jó állapotú pince húzódik. 
A kert rendezett, gyümölcsfákkal telepített. Fúrt kúttal is rendelkezik.  


Összközműves ingatlan. A telek megosztható, így akár egyik része tovább értékesíthető. Tájpanorámás ingatlan, szemben a Badacsony hegy gyönyörű vonulata látszik. 


Egy helyrajzi számon nyilvántartott, a tulajdoni lapon „Kivett lakóház, udvar és gazdasági épület” 
A terület övezeti besorolása Lfk-ö, (kialakult falusias lakó - Badacsonyörs) amely a következő beépíthetőséget engedélyezi : 
- a beépíthetőség maximális mértéke 20%, oldalhatáron történő építési móddal 
- a maximális építménymagasság 4,5 m 
- a kialakítható telek minimális mértéke 1500 nm (min. szélesség 16 m) 
- minimális zöldfelület nagysága 60% 
- az épület utcafronti homlokzatától számított 5 méteren belül az épület utcafronti épületszélessége a 8 métert nem haladhatja meg az építési vonalat az utca felőli szabályozott telekhatártól 10 méteres távolságban kell kialakítani, kivéve a kialakult környezetű ingatlanokat, ahol az illeszkedés szabályai alapján egyedileg kell megállapítani kerítés csak áttört, legfeljebb 160 cm magas lehet, legfeljebb 60 cm-es tömör lábazattal, kivéve a kialakult terephez igazodó támfalat. Az épületek csak szimmetrikus nyeregtetővel létesíthetők. 


Elhelyezkedés: vasútállomás 850 m, buszmegálló 270 m, a badacsonytomaji és a badacsonyörsi strand egyaránt 2,3 km távolságra található. 
...a Balaton 'Bazaltkoszorús Királya' ..... Badacsonyt legalább annyian ismerik kiváló borairól, mint a balatoni strandokról, kikötőről. A hegy egyszerre névadója és központi termőterülete hazánk egyik legősibb és leghíresebb borvidékének, amelyhez még Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonrendes, Balatonszepezd … tartozik. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page