ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ BALATONALMÁDIBAN, REMEK ELHELYEZKEDÉSSEL 

HELY: Balatonalmádi

IRÁNYÁR: 62,5 millió Ft

Alapterület: 50 nm

Típus: Lakás

Balatonalmádiban remek elhelyezkedéssel, csendes környezetben - magas műszaki és esztétikai színvonalon - épülnek az általunk eladásra kínált lakóparki lakások. 


A 6 épületből álló, két ütemben felépülő beruházás kiváló lehetőség a saját otthont, vagy nyaralót, illetve befektetést keresőknek. Az A és B épületek már átadásra kerültek, a C és D épületek 2021. júliusára várhatóan fűtés kész állapotban elkészülnek. Az épületek felső szintjein penthouse lakásokat alakítanak ki. 


Az árak az emelt szintű fűtéskész állapotban történő átadást tartalmazzák. (Illetve természetesen a kulcsrakész állapotra is köthető szerződés) Az ár tartalmazza a biztonsági bejárati ajtót, külső nyílászárókat, valamennyi vezetékezést, azok kiállásait a lakás helyiségeiben, az erkélyek burkolását, és a radiátorokat is. Minden lakás klímaelőkészítést is tartalmaz. Az épületekben, lépcsőházanként központi kazánok kerülnek elhelyezésre. Az ingatlanok teraszai minőségi burkolattal kerülnek átadásra. A szabad területek parkosítását és térkövezését a beruházó elkészíti átadásig. 


A+ energia osztály, 10cm-es grafit hőszigetelés, 30-as Leier hanggátló belső válaszfalazat, Salamander 6 légkamrás 3 rétegű ablakok beépített redőnytokkal és redőnnyel . Egyedileg alakítható belső válaszfalak. Nagy méretű erkélyek ! Mindezek biztosítják a jelenkor elvárásainak megfelelő színvonalat! 


A mélygarázsok 3.990.000 Ft-os áron vásárolhatók meg, de kültéri autóbeálló és tároló is vásárolható a lakásokhoz. 
Itt mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lakást. 32,5 mFt-tól már elérhetőek az egyszobás, teraszos garzonok. 


Hívjon bizalommal a részletekért!

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!