GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS NYARALÓ ÁBRAHÁMHEGYEN

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: ÁBRAHÁMHEGY

IRÁNYÁR: 129 millió Ft

Alapterület: 100 nm

Telekterület: 561 nm

Típus: Eladó nyaraló

GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS NYARALÓ ÁBRAHÁMHEGYEN 

A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy, amely a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél. A hegyekkel övezett festői környezet kiváló helyet ígért a csendet, nyugalmat kívánó nyaralóknak. 


Itt kínáljuk eladásra ezt a műszakilag és esztétikailag igényesen és teljes körűen felújított, újjáépített kétszintes zártkerti nyaralót. Tulajdoni lapon: „kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület”, tehát kifüggesztéses eljárás nem vonatkozik rá! 


Az újjáépítés során az előzmény épületből csak a falak és a tetőszerkezet maradtak meg, új építészeti tervek és egyedi megoldások alapján nyerte el mai formáját. 
Korszerű homlokzat-, aljzat- és tető hőszigetelés, az emeleti helyiségekben klíma, új egyedi fa nyílászárók, svédpadló, új konyhabútor, gépekkel és szaniterek, burkolatok kerültek beépítésre és természetesen a teljes villany illetve vízhálózat is megújult. A színek és anyagok felhasználására a természetesség és a letisztultság jellemző. 

 

A ház hasznos alapterülete : 90 m2 + 24 m2 fedett, bazaltkővel burkolt terasz (beépíthető) + 41 m1 napozó fadeck, design tusolóval. Jacuzzi elegánsan és intim módon elhelyezhető. 
A földszinten egy tágas amerikai konyhás nappali és egy háztartási helyiség, valamint WC kézmosóval kapott helyett, a tetőtérben pedig két külön bejáratú hálószoba (21,79 nm és 18,3 nm) és egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A ház hátsó oldalán a kert felől külön bejárattal közelíthető meg egy kb. 6 nm-es tároló. 


Fűtése: minden helyiségben elektromos radiátorokkal történik. A nappaliban egy kandalló is elhelyezésre került. 
Az enyhén lejtő telek 561 nm, rendezett, szépen parkosított. (a fotók hamarosan frissítésre kerülnek, amelyeken egyértelműen látszik majd a házhoz tartozó telek mérete, a fotók között változási vázrajzot talál!) 
Közművek: villany 3x25Ah és vezetékes víz bevezetve, a szennyvízelvezetés 23 m3-es zárt szennyvíztárolóval megoldott. Internet kiépítve. 


A ház - még a téli időszakban is, kedvezőtlenebb időjárási viszonyok mellett - könnyen megközelíthető. Átmenő forgalomtól mentes utcában áll. 
Strandtól való távolsága 1,7 km, a balatonrendesi vasútállomás, élelmiszerbolt 1,1 km távolságra található. 

Azonnal birtokba vehető, tehermentes az ingatlan. 

Ritka az ilyen kifogástalan minőségű, újszerű ház a környéken! 

Szomszédok csak a háta mögött, így zavartalan a balatoni panoráma, tökéletes a nyugalom. 

Az eladó marad az egyik közvetlen szomszédja, ezért az idilli nyugalom megóvása végett a megkötendő adásvételi szerződésben a vevőnek kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy az ingatlant kizárólag személyes és családi használatra vásárolja meg, kereskedelmi célú ingatlanhasznosítás, fizető vendéglátás, szálláshely-szolgáltatás kizárt! 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!