top of page

TIHANYBAN RÉSZPANORÁMÁS, ÖSSZKÖZMŰVES BELTERÜLETI TELEK ELADÓ – AKÁR ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL IS

HELY: Tihany

IRÁNYÁR: 180 millió Ft

Telekterület: 684 nm

Típus: Eladó telek

TIHANYBAN RÉSZPANORÁMÁS, ÖSSZKÖZMŰVES BELTERÜLETI TELEK ELADÓ – AKÁR ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL IS 


Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. A természeti értékek védelmének elismeréseként, hazánkban harmadikként a Tihanyi-félsziget is elnyerte az Európa Diplomát. 
684 nm-es (17,5 m széles), aszfaltúton megközelíthető belterületi építési telket kínálunk eladásra Tihany Ősközség csendes mellékutcájában. A telekről részpanoráma nyílik a Belső-tóra. 


Tulajdoni lapon : „kivett beépítetlen terület”. 
A telek jogerős építési engedéllyel rendelkezik egy lakást, 6 apartmant és egy dupla garázst tartalmazó, szintenként 136 nm-es épületre, melynek látványtervét a fotók között láthatja. (a tervdokumentáció árát a telekár nem tartalmazza) 
Amennyiben egyedi elképzelésekkel szeretné új tulajdonosa beépíteni a telket, a rendezési terv Lf3 építési övezet előírásai vonatkoznak rá: 
- az elhelyezhető épület: lakó; gazdasági; kereskedelmi, szolgáltató; szálláshely jellegű; igazgatási, iroda; hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális; kulturális, közösségi szórakoztató rendeltetést is tartalmazhat. 
- legfeljebb egy épület helyezhető el, melléképület nem létesíthető. Az épület maximum két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. 
- a beépítettség legnagyobb mértéke 20% , oldalhatáron álló beépítési móddal , nagysága legfeljebb bruttó 180 m2 lehet 
- legnagyobb megengedhető terepszint alatti beépítettsége 20 % 
- legnagyobb épületmagasság 5,0 m , a legnagyobb homlokzatmagasság legfeljebb 6,0 m 
- minimális zöldfelületi arány 60 % 


Közművek : villany, víz, gáz és csatorna bevezetve. 


Elhelyezkedése: az Apátság 600 m, a Rév 3 km, a Gödrösi strand 2,5 km, buszmegálló 400 m távolságra található.  
A Tihanyi-félsziget számos vonatkozásban egyedülálló nemcsak hazánkban, Európában is. Különleges földrajzi helyzete, mai tájképi megjelenése, földtani és történeti emlékei, ritka növény- és állatfajai mind-mind a legszebb és legféltettebb kincseink közé emelik. 
Tihany nem csak a Balaton, de Magyarország gyöngyszeme is, a 60- as évek óta hazai és külföldi turisták által tömegesen látogatott hely. Vonzereje elsősorban az apátsághoz kapcsolódó történelmi és kulturális emlékek, valamint az egyedülálló természeti környezet ötvözve a Balaton kínálta felüdüléssel. A tihanyi ingatlan örök értéket képvisel. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page