NAGYVÁZSONYBAN HANGULATOS, FELÚJÍTOTT KŐHÁZ ELADÓ 

HELY: NAGYVÁZSONY

IRÁNYÁR: 70 millió Ft

Alapterület: 114 nm

Telekterület: 1.419 nm

Típus: Eladó családi ház

NAGYVÁZSONYBAN HANGULATOS, FELÚJÍTOTT KŐHÁZ ELADÓ 

Nagyvázsony belterületén, egy csendes utcában kínáljuk eladásra ezt a 1419 nm-es telken álló, igényesen felújított ingatlant. A kb. 100 éves kőház 89 nm-es, mellette külön bejárattal egy 25 nm-es lakóegység is található, az udvaron velük szemben álló két gazdasági épület pedig funkcióváltással számos lehetőséget rejt magában. (pl. borozó, nyári konyha, szaunás pihenő rész kiválóan kialakítható) A hangulatos, boltíves pince pedig szinte kötelező elem egy ilyen hangulatos kisbirtokon. A kertből szépséges tájpanoráma nyílik. 

Az ingatlan tulajdoni lapon: belterület, „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület” megnevezésű. 

A nagyobbik lakóegység 89 nm-es, 2 szobás, duplakomfortos kialakítású. Helyiségei : egy előszoba, egy tágas konyha + étkező, két külön bejáratú, nagy méretű lakószoba, két fürdőszoba (az egyik zuhanyzós, a másik káddal rendelkezik) és egy gardrób. 

A kisebbik lakrész 25 nm-en egy szobát és egy zuhanyzós fürdőszobát tartalmaz, a szoba egyik részében kialakításra kerültek az amerikai konyhához szükséges víz- és csatorna vezetékek. A fűtés itt elektromos padlófűtéssel megoldott, a melegvízellátásról villanybojler gondoskodik. 

A ház a 2010-ben kezdett teljeskörű felújítás után nyerte el jelenlegi alakját.  
Az 50 cm-es kőfalakra 5 cm-es külső szigetelés került. Két rétegű műanyag nyílászárók lettek beépítve. A teljes elektromos-, víz-, csatorna hálózat és a fűtésrendszer is ki lett cserélve. ( 3X16 A, 380 V is kiépítve) A belső válaszfalak gipszkartonból készültek. Riasztórendszer is beszerelésre került. A ház melegvízellátását villanybojler biztosítja. Fűtésére két lehetőség is adódik : a melléképületben elhelyezett puffertartályos fatüzelésű kazánnal, a hőleadás radiátorokkal történik. Illetve 3 db klímaegység is beszerelésre került (ehhez a rendkívül gazdaságos H tarifa igényelhető!). A házban 3 db kémény is áll, amelyhez kandallót vagy cserépkályhát lehet csatlakoztatni. A telken belül a gáz is elérhető. 

A telek rendezett, füvesített. Külön locsolási almérő szolgál a gazdaságos öntözésre. A két ház közötti terület a kaputól kezdve 180 nm-en térkővel burkolt. Több autó kényelmes parkolását biztosíthatja. A ház mögött egy fedett kültéri autóbeálló is található. 

Az ingatlan kiváló állandó lakhatásra, de nyaraló ingatlannak illetve befektetésként, kiadásra is jó választás. 

Nagyvázsony kiváló turistaközpont, a Balaton negyedóra alatt elérhető. A falut északról a Déli-Bakony (benne a Kab-hegy 600 méteres csúcsa), délről a Balaton-felvidék mediterrán hangulatú lankái határolják. A falu közepén álló - fél évezrednél is idősebb – Kinizsi-vár kiemelt célpont a környékre látogatók körében. Hűvösebb időben remek kirándulóhely Vöröstó (kálvária), Zádorvár (Pécsely), Káli-medence (nemzeti park), de autóval könnyen elérhető Tihany, Balatonfüred, Tapolca, Herend és Veszprém is. 
A településen megtalálható minden olyan intézmény, amely az állandó lakhatáshoz szükséges. Bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, cukrászda, pizzéria, benzinkút, konditerem, közösségi szolgáltató tér, sportpályák, teniszpálya, orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség, kisállat rendelő, erdei iskola, horgásztó. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!