top of page

ÖSSZKÖZMŰVES BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK VÁSZOLYBAN

HELY: VÁSZOLY

IRÁNYÁR: 42,5 millió Ft

Telekterület: 1249

Típus: Eladó telek

A Pécselyi-medence egyik leghangulatosabb települése Vászoly, és nemcsak idilli fekvése és szép régi házai miatt, hanem azért is, mert nem egy skanzenfaluról van szó, hanem egy nagyon is élő településről. A hangulatot nagyban meghatározzák a faluban csörgedező patakok, a kis kőhidak, a szép házak és a sok zöld. Fű, fa, virág, amerre csak néz az ember. 
A Balaton-felvidéki táj, hangulat és építészet minden jellegzetességét felmutató település Balatonfüredtől 15, Aszófőtől 10, Balatonudvaritól 5 kilométerre található. A községből védett bükkerdőn, majd a tó felé egyenletesen ereszkedő, napsütötte szőlőültetvények között kanyargó út vezet a Balatonhoz. 
Itt kínáljuk eladásra ezt az 1249 nm-es összközműves, belterületi építési telket, amely Vászoly új parcellázású részén fekszik, és szép tájpanorámával rendelkezik. 


Lf-1 falusias lakóterület építési övezet, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi :  
A rendezési terv legfeljebb kétlakásos lakóépület kialakítását teszi lehetővé. A beépíthetőség maximális mértéke 30 %, oldalhatárra történő beépítési móddal, maximális építménymagasság 4 m. Az utcafronti épületszélesség a 7,5 métert nem haladhatja meg. A telkek területének legalább 50 %-át zöldfelületként kell kialakítani. 


A szükséges parkolási igényt telken belül kell biztosítani. Az épületek csak magas tetővel (nyeregtetővel) létesíthetők. Égetett agyagcserép ill. ahhoz színben és formában alkalmazkodó (vörös és vörösesbarna) egyéb héjalás alkalmazható (zöld, kék szín nem alkalmazható). Alkalmazható viszont a hagyományos régi betoncserép és nád és természetes pala. Tetőfelépítmény nem építhető, kizárólag tetősík ablak, vagy „ökörszem ablak” építhető, mely a tető felületének max. 10%-a lehet.. A tetőtéri részen erkély, loggia nem létesíthető. Az épületek csak fehér, törtfehér, világos szürke, okkersárga pasztell színű árnyalataival színezhetők. A telkeket a helyben kialakult anyag és formavilágú kerítéssel lehet bekeríteni. Az előkert az övezetben általában 7 m. 


A telekre a víz, villany és csatorna bevezetésre került. 
A telek jól megközelíthető, az aszfaltútról lekanyarodva kb. 50 m jó minőségű murvás úton érhető el. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page