SZIGLIGETEN CSODÁS ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ ELADÓ

HELY: SZIGLIGET

IRÁNYÁR: 130 millió Ft

Alapterület: 100 nm

Telekméret: 2777 nm

Típus: Családi ház

SZIGLIGETEN CSODÁS ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ ELADÓ 

A Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely között fekvő félszigeten, számos vulkanikus dombon terül el Szigliget, az északi part egyik leghangulatosabb települése . A nagyjából 1000 fő lakosú település csendes, nyugodt fekvésű, igazi kis falu. Legfőbb jellegzetessége a 750 éves Szigligeti-vár. Az Ófalu (a Vár-hegy déli oldalán) a település legrégebbi része, tele műemléki házakkal.

Ezen a településen vált eladóvá ez a 100 nm alapterületű egyszintes lakóház, amely 2019-ben épült, a jelenkor magas műszaki követelményeinek megfelelően, hangulatában pedig visszaadva a Balaton Felvidék jellegzetes építészeti stílusát. Minőségi és ízléses burkolatok, szaniterek, egyedi fa nyílászárók (3 rétegű üvegezéssel)  felhasználásával épült. A képek önmagukért beszélnek...

3 hálószoba, egy tágas, dél-nyugati fekvésű  amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, kamra és háztartási helyiség került kialakításra. Minden helyisége ablakos (és spalettával is zárható) ezáltal világos, és jól átszellőztethető a ház. A kb. 60 nm-es tetőtér jelenlegi állapotában tárolásra tökéletesen alkalmas.

A konyhabútor (az elektromos főzőlappal és sütővel együtt) már megvásárlásra  került, de még nincs beépítve. A vételár tartalmazza természetesen! 

Fűtése : hőszivattyú, padló- és falfűtéssel történik a hőleadás. (amennyiben internet is bekötésre kerül, távirányítással is működtethető a fűtésrendszer)  “H” tarifával működik (október 15-től április 15-ig igénybe vehető, egész nap, 24 órában a rendelkezésre áll)

A ház Porotherm 30-as téglából, 15 cm-es hőszigeteléssel épült.

A ház energetikai minőség szerinti besorolása: CC korszerű.

A nappaliban cserépkályha vagy kandalló építéséhez a kémény már elkészült! 

A telek 2777 nm-es (kb. 150 m X 20 m), belterületi ingatlan. Kb. területének fele gondozott, jól termő olaszrizling fajtájú szőlővel telepített, melynek gondozásával az új tulajdonosnak nem kell feltétlenül foglalkoznia, mert egy szakember jelenleg is elvégzi a feladatot egész évben. 

A kertben ásott kút is rendelkezésre áll. 

Tehermentes, gyors birtokbaadás lehetséges.

A ház természetesen kiadásra is tökéletes választás, de nyaralásra vagy állandó otthonnak is egyaránt megfelel!  

Buszmegálló 220 m-re, a strand 1,9 km-re, a falu központ (üzletek, posta) 1,7 km, a vár 1,5 km távolságra található.

Ritka az ilyen minőségű ingatlan a környéken!

 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!