top of page

BALATONFÜREDEN LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁVAL ELADÓ 2502 NM-ES TERÜLET

HELY: Balatonfüred

IRÁNYÁR: 160 millió Ft

Telekméret: 2502 nm

Típus: Eladó telek

BALATONFÜREDEN LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁVAL ELADÓ 2502 NM-ES TERÜLET 


A város Bocsár dűlő részén kínáljuk eladásra ezt a területet, ahonnan talán a legszebb a kilátás a Balaton irányába, középen a Tihanyi félszigettel. 


A terület 4 helyrajziszámon nyilván tartott: 2247 nm rét, 255 nm „kivett közforgalom elől el nem zárt magánút” Az építési szabályzat a következő beépíthetőséget engedélyezi : a terület 80 %-ának szőlőművelése mellett 3%, terepszint alatt 5%= 67,4 nm. (telekösszevonás után) . A megengedett építménymagasság: 3,5 m : Pince + földszint + tetőteres épület építhető, terepszint fölött kb. 75-80 m2 hasznos alapterület alakítható ki. Jelenleg 45 m2 alapterületű pincés ház jogerős építési engedélyével rendelkezik a telek. A villany bevezetésre került. Vezetékes víz az utcában elérhető. A terület sokáig aszfaltúton, az utolsó szakaszon murvás úton közelíthető meg. Füred központja 2,5 km-re, a Tagore sétány 10 perc autóúttal elérhető. 


A Balaton északi partjának legjelentősebb, ezerarcú városa a gyógyvizéről, fürdőkultúrájáról korábban híressé vált Balatonfüred. A település értékei, turisztikai kínálata és programlehetőségei egyedülállók. Balatonfüred a „szőlő és bor nemzetközi városa” címmel is rendelkezik. A Száka-hegyi rész és az aszófői határig húzódó Bocsár-dűlő vegyes képet mutat, nyaralóházak és régebbi, átalakított épületek váltakoznak, szőlő a magasabb részeken elvétve akad. Nagyon szép telkek, ingatlanok vannak a környéken és csodás panoráma nyílik innen a Balaton irányába. A terület végében patak csörgedez. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page