KÖVESKÁLON FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ

HELY: KÖVESKÁL

IRÁNYÁR: 60 millió Ft

Alapterület: 100 nm

Telekterület: 649 nm

Típus: Telek

KÖVESKÁLON FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ 

Köveskál a Balaton északi partvidékén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a Kál-medence szívében helyezkedik el. A természeti csodának tekinthető vidéken megtalálhatók csak erre a környékre jellemző növényritkaságok és a medencét körülvevő híres, történelmi, vulkanikus hegyek. Ennek a medencének egyik ékköve Köveskál. Az egész medence sajátossága, hogy megőrizte természeti szépségét, helyenként érintetlenségét. A település északi határát jelentő Fekete hegy lejtőin több szőlészet, és kiváló minőségű borokat készítő pincészet található. A terület borkultúrája több évszázados történelmi múltra tekint vissza. A Balaton part 10 perc autóúttal elérhető. 
Itt vált eladóvá ez a 100 nm-es, földszintes, kőből és téglából épült családi ház, amely a közelmúltban teljes belső műszaki és esztétikai felújításon esett át. 


A házban a következő helyiségek kerültek kialakításra: 3 szoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, külön WC. Minden helyisége tágas, nagy alapterületű. 
Fűtése : kondenzációs gázkazán (amely még garanciális) . A nappaliban elhelyezett és a fűtésrendszerre kötött vízteres kandalló is alkalmas a teljes ház fűtésére. A szülői hálóban pedig egy hűtő-fűtő klímaberendezés is felszerelésre került. 


Az öt éven belül, több részletben történt felújítás keretében a tető cserepeslemez fedést kapott. A nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve. A teljes fűtésrendszer is megújult. Új, ízléses burkolatok, konyhabútor, szaniterek kerültek beépítésre. 


A ház 649 nm-es telken áll, melyen egy két személyautó elhelyezésére alkalmas könnyűszerkezetes garázs is elhelyezésre került. A kert nagyon hangulatos, gondozott. A konyhából kilépve egy fedett teraszon keresztül lehet kijutni a kellő intimitást biztosító kertbe, ahol gyümölcsfák, dísznövények, grillezőhely, kerti hinta látványa fogad. 
Erről az ingatlanról elmondható, hogy a külső homlokzat és az utcafronti kerítés rendbetétele után egy nagyon hangulatos, remek minőségű otthon vagy nyaraló válhat belőle. 


A ház elhelyezkedése: csendes kis mellékutcában, élelmiszerbolttól való távolsága 600 m, buszmegálló 150 m, éttermek 1000 m-en belül elérhetőek. 
Gyors birtokbaadás lehetséges és tehermentes ingatlan. 

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!