REMEK, PARTKÖZELI ÉPÍTÉSI TELEK SZEPEZDFÜRDŐN

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: BALATONSZEPEZD

IRÁNYÁR: 21,9 millió Ft

Telekterület: 1.076 nm

Típus: Telek

Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. Kicsit kiesik Balatonszepezd a nagy nyüzsiből. Füred már, Keszthely még messze van innen, de pont ez adja a település báját, és jó célponttá teszi a kevésbé zsúfolt és kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek. Balatonszepezd három részre tagolódik: középen van a falu, ahol a helyiek élnek, nyugatra található Szepezdfürdő, keletre a Viriusztelepnek nevezett nyaralótelep fekszik. Minden településrészhez önálló strand tartozik. 


Az általunk eladásra kínált telek Szepezdfürdőn található, egy csendes kis mellékutcában, nagyon közel a parthoz! 
Területe 1076 nm (60m X 18m),rendezett, "építkezésre kész", növényektől kitisztított állapotú. A villany, víz, csatorna a telken belül, a gáz az utcában található. A telek Lke1 kertvárosias lakóövezetben fekszik, amely a következő lehetőségeket nyújtja a beépítésre: - a beépíthetőség legnagyobb mértéke 30 % - oldalhatárra történő beépítési móddal (szomszédos épületekhez, ill. az adott utcaszakaszra jellemző kialakult állapothoz kell igazodni) - az előkert mérete: 5 m, az oldalkert mérete: 3 m , a hátsókert mérete: 6 m - egy épület beépített alapterülete bruttó 250 m2-nél nagyobb nem lehet - a legnagyobb homlokzatmagasság 7,5 m, ez akár 3 szint kialakítását is lehetővé teszi! A felső szintről dél-keleti irányban jó eséllyel balatoni panorámában is gyönyörködhet majd az új tulajdonos. - a legnagyobb épület magasság 6 m - a zöldfelület legkisebb mértéke 50 % - a kialakítható legkisebb telekméret 800 nm, tehát ez a telek nem osztható.
 

Jelenleg jó minőségű földúton közelíthető meg, (nincs szintkülönbség), közel a 71-es úthoz, de mégis csendes helyen! 
Remek elhelyezkedés! A szabadstrand 200 m távolságban!  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés 

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!