KÜLÖNLEGES AJÁNLAT BALATONFÜREDEN, ELADÓ AUTENTIKUS PARASZTHÁZ

eladva_BIG_fehér-01.png

AZ INGATLAN ELADÁSRA KERÜLT!

HELY: BALATONFÜRED - BALATONARÁCS

IRÁNYÁR: 165 millió Ft

Alapterület: 225 nm

Telekterület: 331 nm

Típus: Családi ház

Az általunk kínált autentikus parasztház Balatonfüred Arács városrészében, a varázslatos Koloska-völgyben fekszik, ahol a múlt és a jelen kivételes harmóniában létezik együtt. Itt a kulturális és a tradicionális érték és a természeti szépség is érezhető valamint a végtelen nyugalom. 


Az 1869-ben épült ház, olyan minőségben és hangulatban került felújításra, amely páratlan a környéken. A képek nem is tudják átadni azt a harmóniát és igényességet, amit ez a ház képvisel.  


A mai kor követelményeinek messzemenően megfelelő ház minőségi és ízléses anyagokból került felépítésre, kiváló szakértelmű mesterek munkája. Az egyedi gyártású fa ablakok, bejárati- és a belső ajtók, valamint a mennyezeti gerendák is erről tanúskodnak. 


A földszinten a nappali-konyha mellett egy hálószoba és egy hozzátartozó fürdőszoba, valamint egy vendég WC kapott helyet, az emeleten pedig 3 hálószoba és egy fürdő. Minden helyiség tágas, világos! A nappaliban gyönyörű fatüzelésű cserépkályha került elhelyezésre. 


Az udvaron BIO Szauna épült, kültéri tusolóval. Innen lehet belépni egy külön bejáratú lakrészbe. 
Az udvarból megközelíthető boltíves borospince (mely felett grill és napozóterasz is található) remek hangulatú baráti összejövetelek színhelye lehet. 


Az autó elhelyezésére egy garázs és az udvari beálló szolgál. A ház tehermentes, azonnal birtokba adható. 

Tekintse meg személyesen egyedi ajánlatunkat, nem fog csalódni! 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!