REMEK LEHETŐSÉG RÉVFÜLÖPÖN -

ELADÓ ÉTTEREM / VENDÉGLŐ

HELY: RÉVFÜLÖP

IRÁNYÁR: 110 millió Ft

Alapterület: 372 nm

Telekterület: 1687 nm

Típus: Vendéglátó egy

Befektetők figyelem! 


Révfülöp a Balaton északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a Fülöp hegy lábánál található. A település és környéke a második világháború után vált kedvelt üdülőhellyé és népszerűsége azóta sem csökken. A nagyközség a Káli-medence régióközpontja. 


Itt vált eladóvá ez a központi elhelyezkedésű, 1954-ben épült kultikus épületegyüttes, amelyben egykor egy hangulatos, nagy forgalmú, kedvelt étterem működött. A terület és az épületek teljes felújítást igényelnek, de óriási lehetőséget nyújtanak új tulajdonosának. 


Az 1687 nm-es össz alapterületen hatalmas fedett terasz, 372 nm-es épület (+egy melléképület) és 1290 nm-es kerthelyiség található. 


Az ingatlan hasznosításra több lehetőség is nyílik: 
-az új tulajdonos a teljes felújítás után ismét étteremként üzemelteti vagy 
-a fő épület födémcseréje után, a jelenlegi belmagasság csökkentésével a tetőtér beépíthetővé válik, és ez akár egy 35 szobás szálláshely kialakítását teszi lehetővé 
-jelenlegi tulajdonosa olyan befektetővel is készséggel tárgyalna, aki befektetett tőke arányában résztulajdonosává válna az ingatlanban és a felújítás után közös üzemeltetésre kerülhetne sor 
-az ingatlant kiadásra is kínáljuk 


Remek elhelyezkedés! A környék infrastruktúrája kiváló, a vasútállomás, buszmegálló, a 71-es főút néhány lépésre, és közvetlen környezetében számos üzlet és egy nagy autó parkoló is megtalálható. 


Itt minden adott egy hosszútávú nyereséges vállalkozás elindításához! 
Jelenlegi tulajdonosa szívén viseli az épületegyüttes sorsát, olyan érdeklődőt illetve vásárlót várunk, aki értékeli a helyszín hangulatát és vissza szándékozik adni a mai kor műszaki elvárásainak megfelelően egykori patináját. 

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!