PÉCSELYEN AUTENTIKUS HÁZ

- JELENLEG PANZIÓ -  ELADÓ

HELY: PÉCSELY

IRÁNYÁR: 109,5 millió Ft

Alapterület: 226 nm

Telekterület: 606 nm

Típus: Családi ház

A meseszép Pécsely a Tihanyi-félsziget fölött bújik meg, Aszófő és Örvényes szomszédságában. (a tótól való távolsága 10 km, Balatonfüred 7 km, Veszprém 20 km )

A dombok ölelésében, a Pécselyi-medencében fekvő falu különösen szép adottságokkal rendelkezik, utcáit a vidéki nyugalom lengi be.

Ez a Balaton-felvidék talán legszebb medencéje, dús növényzettel, bővizű patakkal.

Ezen a csodás helyen kínáljuk eladásra azt az autentikus házat, amely jelenleg – jól bevezetett - panzióként működik. Az épület teljes berendezéssel és felszereltséggel, bútorokkal. gépesítve, konyhai eszközökkel stb. együtt eladó, melyek árát a vételár tartalmazza!

A két évvel ezelőtt történt teljeskörű felújítás utáni kifogástalan műszaki és esztétikai állapot, a magas színvonalú felszereltség ,az állandó vendégkör garantálja a befektetés gyors megtérülését!

Az ház befogadóképessége összesen 21 fő, ami három darab 5 fős, egy darab 4 fős apartmanból továbbá egy külön bejáratú 3 fős lakrészből áll. A földszinten és az emeleten is 2 - 2 lakrész van, melyek szintenként osztoznak az alaposan felszerelt és beépített közös konyhákon. Tágas terek, ízléses burkolatok és szaniterek,  igényes bútorozottság jellemzi.

Az udvaron 6 személyes kültéri szauna, fedett grillező- és bográcsozó hely, pizzasütő kemence várja a vendégeket. A hangulatos kőfallal teljesen zárt kert kellő intimitást biztosít .

A 100 éves tornácos épület fűtését gazdaságos gázkazán biztosítja, a meleg víz ellátást elektromos bojlerek adják.

Az emeleti rész légkondicionált, viszont a földszinten az 1 méteres , korszerűen szigetelt falaknak köszönhetően egész évben kellemes hőmérséklet uralkodik.

Hívjon bizalommal a részletekért, ha felkeltette érdeklődését ez az egyedi ajánlat!

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!