top of page

BALATONSZEPEZD VÉGMÁLIHEGYEN 4486 NM-ES, GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, BEÉPÍTHETŐ MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET (SZŐLŐ) ELADÓ

HELY: BALATONSZEPEZD

IRÁNYÁR: 49 millió Ft

Telekterület: 4486 nm

Típus: Mezőgazdasági terület

BALATONSZEPEZD VÉGMÁLIHEGYEN 4486 NM-ES, GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, BEÉPÍTHETŐ MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET (SZŐLŐ) ELADÓ 


A telek kivételesen szép fekvése, déli tájoltsága, enyhe lejtése és csodálatos örökpanorámája tökéletesen alkalmassá teszi egy hangulatos pince-présház elhelyezésére, a végtelen nyugalom kedvelőinek. Mivel a terület már bőtermő szőlővel telepített és rendszeresen művelt, karbantartott, a kifüggesztéses eljárás után az építkezést rövid időn belül elkezdheti új tulajdonosa. 


A terület MkC-1 övezet : szőlőkataszter szerinti l. osztályú kertes mezőgazdasági terület, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi : a 2000 m2-t elérő legalább 80 %-ban szőlőműveléssel hasznosított telken legfeljebb 3%-os beépítettséggel, a szőlő műveléséhez, borkészítéshez, gyümölcstároláshoz szükséges, ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épület (présház) helyezhető el, az építmény alapterülete nem haladhatja meg a 150 m2-t. Az épületmagasság a 4,5 m-t nem haladhatja meg. A homlokzat magasság legfeljebb 6,0 m lehet. Az övezetekben csak tájba illő építmények helyezhetők el. A tetőformálás csak magas tetővel történhet. A tetőhajlás szöge 40-45° közötti lehet. A tető héjalásának anyaga csak égetett cserép vagy nád lehet. Az eredeti terepszint nem módosítható. Közművek : víz, gáz, villany a telekhatáron elérhető, csatorna nincs A szepezd-fürdői strand mindössze 600 méter távolságra! 


Balatonszepezd a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. A Balaton északi partján helyezkedik el, Balatonfüredtől 24 km-re, Zánka és Révfülöp között. Kicsit kiesik Balatonszepezd a nagy nyüzsiből. Füred már, Keszthely még messze van innen, de pont ez adja a település báját, és jó célponttá teszi a kevésbé zsúfolt és kevésbé hangos üdülőhelyet keresőknek.  

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. 
- megbízható ügyvédi háttér 
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése 
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése 
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

KAPCSOLAT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

KERESSEN BIZALOMMAL A LENTI ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS E-MAILBEN VISSZAJELZÜNK!

Köszönjük, hogy elküldte üzenetét!

bottom of page